Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lábfétises lányok?
Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 08:16
11/30 anonim válasza:
én egyet ismertem, pechemre viszont a csaj maga meg a lába is elég csunyászka volt. Onnan gondolom, hogy lábfétis, h gyakran masszirozta, fogdosta mások lábát (fiukét és lányokét is), akár házibuliban is, közel ment amikor valaki mezitláb volt...szóval olyanokat csinált amiket én is és igy könnyű volt kiszúrni
ez igy lehet jól hangzik de mellé a személyisége is unalmasa volt, meg egyáltalán nem nézett ki jól
12/30 anonim válasza:
1#: Érdekes, én is ezt figyeltem meg, hogy akinek nincs annyira jó kinézete, nem szép a lába, azok közt esetleg elvétve lehet 1-2 lábfétises nő, de nagyon-nagyon ritka.
17/30 anonim válasza:
Nem nagyon létezik női lábfétis, valami extrém alacsony szám jött ki az erre vonatkozó kutatásokban
18/30 anonim válasza:
Imádom amikor a férfiak a nők helyett nyilatkoznak. De nyilván ehhez is jobban értetek. :D
19/30 anonim válasza:
Nyilván jobban értenek hozzá a férfiak mivel csak a férfiaknak voltak női partnerei
20/30 anonim válasza:
De ha szeretnéd tudok mutatni egy statisztikát ami kimutatja hogy extrém ritka a női pabfétist kedvelő nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!