Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány találkozó után volt szex és hol?
Figyelt kérdés
2022. aug. 8. 16:58
1/6 anonim válasza:
Nekem első találkozásnál. És elmentünk 3 napra nyaralni
2/6 anonim válasza:
Az első személyes találkozón a természet lágy ölén. De elötte hónapokig leveleztünk, majd fotókat cseréltünk, majd telefonon beszélgettünk. F.
3/6 anonim válasza:
4 barátnombol 3al kb 4-5ik alkalommal tortént. Az utolsoval rogton az elso alkalommal. Na 10 honap kapcsolat után azt kell hogy mondjam, hogy ennyire átverve még nem voltam. Es ilyen toxikus kapcsolatom se volt még. En csalodtam nagyon. Bár egy fecske nem csinál nyarat és ez csak az én véleményem, de nagyon mélyen nyomott hagyott a szar kapcsolat. Ugy hogy én az ilyen hozzáálással ovatos leszek a kozeljovoben. Természetes kapcsolat keresésnél. Félre értés ne essék, én se akarok honapokat várni, de 2-3 randit igen.
4/6 anonim válasza:
3 vagyok, lemaradt, hogy elozovel mind a ketten otthon eltunk vele a 4. randin kocsiban, utolsoval már mind a ketten kulon éltunk, de náka lakáson.
5/6 anonim válasza:
5 hónapja ismertem az illetőt, szinte napi szinten beszélgettünk addig. Hogy hányszor találkoztunk, azt nem számoltam. Volt, hogy minden nap láttuk egymást, de olyan periódus is volt, hogy egy hónapig egyáltalán nem találkoztunk. Mások sokallják ezt az időt, de én a lányok lelkét keresem, nem a bugyijukban akarok kotorni.
6/6 anonim válasza:
Átlag első talin volt szex, most mire várjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!