Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idegen nővel életetekben először találkoztok, és azt mondja, hogy nyugodtan belé élvezhetsz, nem lesz terhes, bevállalnátok?
Hinnétek a nőnek? Én amondó vagyok, hogy inkább durrantok máshová. Most a betegségektől eltekintve.
Arról meggyőződni nem tudok, hogy valóban védekezik-e.
Egy ilyen felajánlás alapból gyanús. (Miért ajánlaná fel egy vadidegen? Hol a csapda?)
Mérlegelve a lehetőségeket, nem gondolnám, hogy megéri. (Mert mi van, ha mégis terhes lesz?!)
Nem biztos, hogy belemennék akármibe is... :,D
"a betegségektől eltekintve"
Pont, hogy azoktól nem kéne eltekinteni.
Természetesen nem teljesíteném a kérését. Nálam alap a védekezés. Lehet, hogy terhes nem lehet, de attól még a trippert megkaphatod tőle.
Csak akkor vállalnám be, ha kimondottan szeretné, ÉS biztos h nem kaphatok el semmit tőle.
Akivel lefekszem (vagy pettingelek, ez végülis mindegy), azzal eleve van egy bizalmi viszony. Nekem ez (bizalom), és a kölcsönös tisztelet alap dolog az intimitáshoz.
Multkor egy kb fél órás ismerettség után volt egy potya szexem.
Mondta a csaj, hogy nem kell kivenni mert szedi a fogamzásgátlót.
Nem vettem ki, mert úgy voltam vele hogy ha hazudik akkor se fogok vele máskor találkozni remélhetőleg. A teljes nevemet se tudta, és nem is lakik annyira közel. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!