Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idegen nővel életetekben először találkoztok, és azt mondja, hogy nyugodtan belé élvezhetsz, nem lesz terhes, bevállalnátok?
Hinnétek a nőnek? Én amondó vagyok, hogy inkább durrantok máshová. Most a betegségektől eltekintve.
Arról meggyőződni nem tudok, hogy valóban védekezik-e.
Sok barátnőm volt akibe egyből beleélvezhettem. Volt aki tablettát szedett volt aki naptármódszerezett.
Fel kell nőni a szexhez!
Ebben az esetben viszont nem tudni gyakorlatilag semmit sem a hölgyről.
Annyit biztosra tudok, hogy 44 éves.
Volt egy másik szituáció is, ő pénzt kért a dugásért, és említette, hogy belé is élvezhetek. Nyilván másoknak is felajánlotta. Lutri az egész, éppen ezért vagyok kíváncsi arra, hogy itt mások hogy vélekednek erről.
Egy életre félek nem lehetne elbújni, ha tudja a nevemet.
Mi lett végül?
Nekem kétszer volt ilyen, egyik spirált használt, elhittem neki és nem is esett teherbe, másik tablettát szedett, neki is elhittem, ő sem esett teherbe. Utóbbit háromszor is megküldtem (2x este, 1x reggel), harmadszorra voltam úgy, hogy azért már húzok gumit, úgyhogy harmadjára nem élveztem bele.
Ez a kérdés jutott eszembe:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!