Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozott vár valaki ilyennel?
sajnos?
miért is? addig örülj, még szük!
használjatok természetes "natural" síkosító gélt! drága de megéri!
az hogy tocsog szép és jó, de gondolom mikor ereszted neki befele a lompost fáj neki, így már nem termelődik olyan sok nedv...
Sajnálom a lányt…
Az kiordít az írásodból, hogy azt pont lesz@rod, hogy ez a lánynak mennyire fájhatott
Plusz még a gyorstüzelésed.
És ezt még ki is írod. Ahelyett hogy csöndben összetennéd a kèt kezed, mivel a csaj szó nélkül elviseli az önzőséged
Van külön erre szexshopban műbraner, egész picitől, vagy inkább tágító.
A lényeg van erre külön tágító
"csomag".
Nem vagyok gyorstűzelő, és nem fájt a lánynak, mert nagyon lassan hatoltam a puncijába.
Több szex alkalmával már tovább bírtam, elsőre kb 3-4 perc után mentem el. Izgat hogy ennyire szűk, de neki jobb lenne, ha nem lenne az annyira.
Ha lassan fűrészelik a lábszárad, az nem fáj annyira, mintha gyorsan fűrészelnék?
Agyad annyi, mint amennyi látszik
Egy nő hüvelye tágul, igen. Évtizedek alatt.
Biztos hogy fájt neki, csak te leszarod. A 3-4 perces elsüléseddel meg őszintén szégyellhetnéd a pofád!
Sajnálom, hogy ilyen önző véglényeknek jut nő. A normális, kedves pasik meg hoppon maradnak
A mai világban a 3-4 perc nek már örülnek.
Vicces, régen aki 20 percnél rövidebb ideig bírta. Úgy kibaxták, hogy csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!