Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy haláleset után mikor van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy haláleset után mikor van úgymondd "kedve" a férfinak a szexhez,intimitáshoz?

Figyelt kérdés
Van egy srác,amivel kavarunk már egy éve. Baráti a viszonyunk,csak szex. De múlthéten halt meg az egyik barátja. Hirtelen utánn nem is akart senkivel beszélni,aztmondta majd keres,ha túlteszi magát rajta. Tegnap hívott is,beszélgettünk,maga alatt volt. Mondtam,hogy rám szamíthat bármiben. Aztmondta majd valamikor hív. Kedden temetik, addig nem akarom zavarni sem. Én csak úgy akarok vele találkoni,hogy mellette állok,beszélgetünk. Nyilván tolakodó sem akarok lenni. Megvárjam ameddig ő akar találkozni? Hiányzik és nagyon sajnálom szegényt,aggódom érte.
2022. aug. 6. 15:24
 1/5 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Attól függ hogy viselte meg húgom halála után 4 évig elő halott voltam szerintem keresd meg ilyenkor jól esik egy kis vigasz
2022. aug. 6. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Mindenképp föl fogom hívni. Hétfőig ha nem keres,a temetés után mindenképp felfogom hívni.
2022. aug. 6. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Talán a temetésre is elkísérhetnéd! Állhatnál mellette, érezhetné, hogy számíthat rád! Ez csak egy tipp!
2022. aug. 6. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Mennék és legszívesebben vele lennék,de apumat akkor műtik és vinnen kell őt a kórházba.
2022. aug. 6. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem édesapám eléggé fiatal koromban halt meg.

Megviselt nagyon, és délután az egész család együtt volt, de este mégis bekergettük a lompost a lyukba!

Ettől még fájt a halál, de ha megtartóztatod magad, azzal a halottnak már nem segítesz!

Egyszer mindenki meg fog halni! Érthető?

A halál természetes dolog, csak ha valaki 0-40 éves korában megy el, nehezebb elfogadni.

2022. aug. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!