Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haláleset mennyire tudja lenullázni egy nő szexuális étvágyát?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja egymáshoz se értünk, barátnőm egyik szülője halt meg. Fogalmam sincs, hogy mennyire kell türelmesnek lennem ebben a dologban ilyen esetben.2018. júl. 6. 07:32
1/9 anonim válasza:
Maximálisan. Gyászol.
Légy vele türelmes, megértő, figyelmes.
2/9 anonim válasza:
Biztos azt hiszi fentről nézi a szülője... :D
3/9 anonim válasza:
Jó nagy paraszt vagy 2-es...
Kérdező: Én tuti rettenetesen sokáig nem vágynék szexre... Meg kell ezt beszélnetek persze óvatosan..ha te nem tudsz rá BÁRMEDDIG várni akkor inkább hagyd el. Bár azzal is belerúgsz de jobb mintha megcsalnád vagy bsztatnád ezzel...
4/9 anonim válasza:
Teljesen, ehhez idő kell. Még egy férfinak is ha normális volt a viszonya (tehát szeretetteljes) a szülővel. Menniy idő? Nincs rá recept. Látni fogod, addig verd ki.
5/9 anonim válasza:
Nekünk a babánk halt meg ...nekem 2 hónap volt ...de fontos hogy sokáig nem olyan lesz mint régen...beszélgess vele sokat hogy hogy érez ...mondd meg hogy mennyire szereted és mindent túléltek ketten...simogasd...ne szexelni akarj vele hanem szeresd és állj mellette...ha eljön az ideje jelezni fog
6/9 anonim válasza:
Teljes mértékben
Amikor meghalt a Papám a szex volt az utolsó amire tudtam gondolni
Mivel közel állt hozzám és a szívem szakadt meg
Kb kellett Fél év de teljesen 1 év mire fel dolgoztam a halálát
Fél év után már tudtam újra kivánni a Párom
De mondtam is neki anno hogy ha ugy van akkor inkább szakítsunk de meg csalni ne csaljon meg
Szerencsére megértő volt és mindent meg tett h könnyebb legyen bekem a gyász időszak
24N
7/9 anonim válasza:
Szinten a baratnom egyik szuloje halt meg. Az azt követő evben gyakorlatilag 0-ra redukalodott a szex. Szet is mentunk, de nem ezmiatt.
8/9 anonim válasza:
5 ös válaszoló vagyok...tapasztaladból mondom hogy a világon a legnagyobb fájdalom amikor a gyerekedet temeted el...ehhez képest nekem egy mama papa halála ...szóval érted...az élet vele járója...azt sem szabad hagyni hogy hónapokig ne legyen semmi ... csúnyán mondva vígasznak is jó a szex ...nekem tök jó volt hogy így is kifejezhetem hogy mennyire szeretem a férjem és ő is fordítva...egyszerűen csak annyi külömbség van hogy amíg a gyász előtt az erotikán volt a hangsúly és jujj de jó nekem gyász alatt a gyengédség és a szerelem és legyen jó a másik félnek ... az összetartozás jele lett... így még sokkal jobb is mint előtte...igyatok egy kis sört vagy bort ...beszélgessetek sokat az érzésekről a jövőről...udvarolj neki egy kicsit ...csúnyán mondva úgy mint egy első randin...jól fog esni a párodnak is...csak udvarolni kell előtte...nem szabad hagyni hogy depressziós legyen ...
9/9 anonim válasza:
Nekem férfiként is le tudja nullázni. Nem kell ehhez nőnek lenni. Különböző képen reagálnak az emberek a veszteségekre. Férfiból és nőből is van, aki már a veszteség megélésének napján akarna szexelni. De ez nem azt jelenti, hogy ő neki nem is fájna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!