Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak minden esetben sértő, ha incelnek nevezik őket?
10
Meg lehet érteni. Most létrejön egy olyan csodás és hihetetlen dolog mint az élet és egész el van bhaszva azzal, hogy az élőlények túlélésének záloga egymás levadászása, elfogyasztása. Tehát már az alapoknál el lett baszva, nem csoda, hogy annyi szenvedés volt, van , lesz.
Aki értelmes az az élet önkéntes megszüntetése-párti. Az a legmorálisabb döntés.
Mondjuk angol, de itt van, aki büszkén használja magára, hogy incel. Ebből kiindulva más is van, aki így gondolja...
https://www.youtube.com/watch?v=hOUGNGWmN0k&ab_channel=Jubilee
Nem értem miért szégyellné valaki azt, hogy vesztett a genetikai lottón és ennek ellenére bevállalja, hogy küzd az életben és folytatja.
Ehhez komoly lelkierő kell.
Atlagos magassagu vagyok, de nincs vallszelessegem. Tovabba a felso fogsorom masfel centivel van elorebb az alsotol. Eleg szar, mi?
38F incel
38F incel
17
Hehe, a világ egy csodás hely, maga a paradicsom :)
7 ezer éve beteg módon írtja egymást az embert, 70 éve még nyíltan genetikai alapon (nácik) de ennek ellenére a világ egy igazságos, csodás hely amelyben az embert ha csalódás vagy igazságtalanság ér azt magának köszönheti :)
Szerintem az incelek a maradék maroknyi ép gondolkodás és belül valóban kedves emberek. Ezért utálják őket, mert görbe tükröt mutatnak az elcsheszett társadalomnak, emberiségnek.
14
Nem vagyok alacsony ám a magasságomhoz képes vékony a csontozatom, az állkapcsom pici és nem szimmetrikus. Ennyi elég is, hogy ne legyen életed, nőd és ne érdemelj szeretetet.
Az a szomorú igazság, lehet tagadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!