Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Incelnek számítok ha 22 évem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelnek számítok ha 22 évem alatt csak 2x dugtam?

Figyelt kérdés

Már több mint két éve nem voltam lánnyal.

Be szoktam jönni nekik, csak mindig elbénázom, túl félénk vagyok.

2021. nov. 7. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Google --> 'incel jelentése'
2021. nov. 7. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent? Incselkedsz?
2021. nov. 7. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy frászt! Nem vagy elkésve semmivel, ne félj! :)

Biztosan később lesznek nagyobb sikereid. Én nőként azt tapasztaltam, ahogy haladtam előre életkorban, mindig könnyebben alkalmazkodtam egy-egy aktuális élethelyzethez - azaz kevésbé görcsösen.

Ettől leszel vonzó, nem pedig a divatosnak tartott "menőzések"-től.

Szóval, ne aggódj! Még ELŐTTED AZ EGÉSZ ÉLET!

2021. nov. 7. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
A hármassal pasi ként teljesen egyetértek. Ez divatos kifejezés ez az incel, úgy mint hogy ha egy nő harmincas akkor már "milf" mert ez jobban hangzik mint bármi más. Nem vagy lekésve semmiről, életkortól és nemtől függetlenül ma borzasztó nehéz ismerkedni, mert bizalmatlanok az emberek és nehezen nyílnak meg nehogy sérüljenek, ami érthető de a végtelenségig ezzel sem lehet várni.
2021. nov. 7. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!