Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelnek számítok, ha 24 éves koromig csak 1 kaland jött össze?
Vele összesen 5x szexeltünk és annyi. 24 vagyok és csak itt tartok. Incelnek számítok ha ennyire nem találok barátnőt?
Ezt a lányt a neten ismertem meg.
Próbálok ismerkedni, de nekem annyira nincs szerencsém ebben.
Nem vagy incel, csak peches. Az igazi incel 0 db kontaktust létesített nőkkel és ennek természetesen nem a saját antiszociális személyisége az oka, hanem azok a gonosz nők, meg alfák, meg úgy unblock az egész világ összefogott ellene, csakis ellene.
Ha egyszer ment akkor menni fog másodjára is. Meríts erőt ennek a tudatából, hajrá!
#8, a magam nevében beszélve: szerintem az incelség természetesen nem bűn, szerintem nem is mondta senki. Sokkal inkább szomorú, belőlem együttérzést vált ki.
Ami viszont más lapra tartozik, az a néhány emberre jellemző felelősséghárítás és toxikus fröcsögés, és sokan ezt azonosítják az incelekkel.
9es
Azért kérdezem, mert sajnos én is kivülről már incelnek tűnhetek, mert belefutottam néhány kudarcba, és nem jön össze a kapcsolat. Pedig szexuális aktus volt bőven, nem is egy nővel. És úgy jön le nekem innen, és nemcsak innen, hogy ez szinte már szitokszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!