Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lúzernek, incelnek számítok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzernek, incelnek számítok ha nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Én rám lehetne ezeket mondani ha még nem volt barátnőm és pár hónap és 25 éves leszek. Szűz már igaz nem vagyok, de egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor szexeltem.

Vannak más fiúk hasonló helyzetben, ti hogyan élitek meg?

2021. dec. 16. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ne sajnáltasd magad
2021. dec. 16. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindezért, nem a nőket hibáztatod, akkor nem!
2021. dec. 16. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Onnantól hogy nem vagy szűz, a saját dolgod az önmeghatározása annak hogy incelnek tekinted-e magadat

Ha egy nőknél esélytelen férfiként tekintesz magadra, akkor incel vagy. Ha nem akkor nem vagy incel.

2021. dec. 16. 19:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Tök dúrva, hogy ez az oldal a 20-40 es lúzerek gyülekezőhelyes. Avengers Assemble!
2021. dec. 16. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Incel már nem vagy mert dugtál, csak egy 12 éves szintjén picsog kisgyerek. Ha ezt levetkőzöd ÉS nem a sült galambot várod a szádba, hanem elkezdesz végre csajozni akkor csajod is lesz, meg dugni is fogsz.
2021. dec. 16. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
#3: 23 éves vagyok. Soha nem ismerkedtem még a lányokkal mivel nem tudok velük beszélgetni és a nők társaságában sem igazán érzem jól magamat. Viszont nem hibáztatom érte őket és nem is keresem a hibát bennük. Akkor ezek szerint Én is incel lennék?
2021. dec. 16. 22:42
 7/11 anonim ***** válasza:

6#

Természetesen igen, incel vagy.

Az incelség ugyanis nem nőhyűlöletet takar, ez csak egy rágalom, amit ráhúztak az összes szerencsétlenre.

2021. dec. 17. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Az incel nem azt jelenti, hogy "szűz". Ha azt jelentené, hogy szűz, akkor nem lett volna szükség az incelség fogalmának megalkotására, mert akkor amit ma incelnek hívunk, arra egyszerűen azt mondanák az emberek, hogy "szűz".

Long story short, te szűz nem vagy, de incel igen.

2021. dec. 17. 01:35
 9/11 anonim ***** válasza:

#7: Köszönöm a válaszodat!

A kérdésem az lenne,hogy van-e kiút ebből és ha igen akkor mi lenne az? Ha egyáltalán érdemes elindulni a változás felé.

2021. dec. 17. 08:12
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9#

Eddigi tapasztalatok szerint ebből nem vagy alig létezik kiút

Sok múlik a szerencsén, az akaraton, és rengeteg a szociális készségeken. Csakhát aki ilyen helyzetbe jut annak általában egyikből sem adatott sok.

Általában megpróbál kitörni ebből az ember, de a tapasztalatlanság és a készségek hiánya miatt elbukik az ember. Ezután az ember lelke könnyen megtörik, és megundorodik az egésztől. Onnantól kezdve csak mint megkeseredett incel tud létezni az ember, és az esélyek is teljesen eltűnnek.

2021. dec. 17. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!