Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelnek számítok?
25 vagyok és szűz.
Nem találok olyan lányt aki tudna engem úgy szeretni mint én őt. Nagyot csalódtam ebben az egészben.
Rám lehet azt mondani hogy incel vagyok?
A definició (már amennyiben a google által kidobott leírás hitelesnek minősíthető) az, hogy az incel olyan online társaság tagja, aki önmagát nem tartja szexuálisan vonzónak, ezáltal nem tud szexuális kapcsolatot létesíteni, és emiatt a szexuálisan aktív nőkről és férfiakról gyakran megosztó illetve sértő véleménnyel van.
Amint írja is a kérdező, nem talál olyat, aki egyformán viszontszereti és nagyot csalódott.
Vagyis úgy tűnik, hogy a volt párja, szerelme vagy osztálytársa (vagy a lány, aki a boltban előtte szokott állni a kasszánál) a felelős a csalódottságáért.
Az én voksom tehát: igen, incel a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!