Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelnek számítok amiatt is hogy azért nincs barátnőm mert nagyon nagyok az igényeim?
38 éves férfi vagyok, 10 éve egyedül viszont rengeteg lehetőségem lehetett volna csak vagy külsőleg vagy belsőleg nem fogtak meg... kb. a nők 5 százaléka fog meg.
Tehát nekem sem jut nő, ami az incelség definíciója, tehát akkor én is incel lennék?
nem, az incel az, amikor lehetőséged se lenne (kapcsolatra se, szexre se)
de az ilyenek közül se sorolja magát mindenki ide, a szótári definíción felül aki magára ezt mondja, az kicsit mentálisan beteg általában
Ezt az incel fórumokon volcelnek hívnák. Ettől függetlenül gyanús, hogy nincs igazad és igazából ezt csak alibiként használod arra, hogy nem kellesz senkinek.
A nagyon kövér nő (landwhale), viszont nem számít nőnek. Ha csak nála van esélyed, attól még incel maradsz (én ez vagyok).
5. Teljesen átlagos nővel beszélgettem most egy esküvőn és kérdezte hogy akarok e még találkozni vele mondtam nem ismerkedem, nem volt szimpi a nő, valahogy nem volt olyan okos számomra...
Amúgy 60 kg körüli hosszú szép hajú nőröl van szó..
"A nagyon kövér nő (landwhale), viszont nem számít nőnek. Ha csak nála van esélyed, attól még incel maradsz (én ez vagyok)."
Sosem hittem volna, hogy 1x egy incel fog megnyugtatni!
Akkor lényegében az incelek sem számítjuk férfiaknak és akkor már nem is bűn, ha nem kell nekünk még takarítani sem.
Köszönöm ismeretlen!
Akkor kölcsönösen feloldozzuk egymást! Te maradhatsz becsületes incel, én pedig nem leszek felszínes továbbra sem!
Ámen! 😇🙏😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!