Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok mi okból jártok prostihoz, mennyi ideje és milyen gyakran ? Van-e lelkiismeretfurdalásotok ?
30/ Kedves Heteró csajszi !
Jó olvasni, hogy a férjedet rendszeresen kielégíted és minden rendben nálatok más szempontból is. Hidd el napi szinten járok hosszú évek óta edzeni, izmos vagyok, jól bírom a szexet, az utolsó ribi, aki kidobott, aszerint túl sok voltam neki. A méretemmel sincs nagy gáz, a feleségem elég szűk, a ribik szerint is jó volt, amikor őket dugtam, mondták, hogy kellemes volt a velem való közösülés, meg éreztem is, amikor nyögtek. Beszélgetek is eleget, csinálunk közös programokat, nagyon lassacskán javul a helyzet. Nyilván nem vagyok tökéletes, de az is biztos, hogy egy 5 éves nő már jóval kevesebb intim együttlétet akar.
Kérdező
Kifogások mindig vannak, fejlődni nem csak itt lehet.
Hazudni meg bárki tud, de te nem vagy egy bika.. :)
#35 a gerinccel rendelkező hímpéldányok általában az asszonnyon tanulnak nyalni, az nem kifogás, hogy "nem profi". 50-esek vagytok, ilyen korban az emberek bőven vannak olyan önállóak, hogy kinyissák a kis szájacskájukat és elmondják, mit szeretnének, mi nem jó nekik.
Amit te csináltál, az szimplán csak annyi, hogy nem voltál elég tökös és férfias ahhoz, hogy elérd, hogy a feleséged megkívánjon, ezért prostizni mentél.
38. Pontosan ezt írtam le én is. Ez nem egy bika jelleme, hanem egy nyúlé. Nem tud dugni, az asszony nem kívánja és elmegy prostizni.
Eléggé szánalmas.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!