Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Viszonyom van apukám legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonyom van apukám legjobb barátjával. De miért van lelkiismeretfurdalásom?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok.

Kiskorom óta ismerem apukám barátját.

Az utóbbi időben összemelegedtünk.

Egyre gyakrabban kerestük egymás társaságát.

Lefeküdtünk egymással.

Nekem ő volt az első.

Azóta is viszonyunk van.

Ha belenézek apukám szemébe úgy érzem mintha tudná és elkap a bűntudat pedig nem csinálunk semmi rosszat. Nem ártunk senkinek.

Nekem sincs senkim, az ő felesége pedig már évekkel ezelőtt meghalt. Szintén egyedülálló.

Ami a legrosszabb, hogy kezdem megszeretni. Mindig annyira kedves, figyelmes. Úgy érzem tényleg érdekli a véleményem és ad a szavamra.

Tisztában vagyok vele, hogy ennek nincs jövője.

Ő 48 éves.

2017. jún. 14. 18:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Miért ne működhetne?
2017. jún. 14. 18:16
 2/19 A kérdező kommentje:

A korkülönbség miatt.

Bármennyire fáj is bevallanom ő minden téren többet tapasztalt, félek nem tudnék neki annyit nyújtani, ami neki elég.

Kiforrott személyiség, határozott, elért mindent amit akart. Én pedig még csak keresem a helyem,alapozom a jövőm.

2017. jún. 14. 18:20
 3/19 anonim ***** válasza:
32%
És ,akkor tojd le
2017. jún. 14. 18:24
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Azért van lelkiismeret furdalásod, mert titkolózol. Apud barátjával beszéltetek erről? Neki van családja?
2017. jún. 14. 18:26
 5/19 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk már erről.

Ő is rosszul érzi magát, hogy ezt csinálja apukám háta mögött.

Van egy 7 éves kisfia.

2017. jún. 14. 18:30
 6/19 anonim ***** válasza:
49%
Na hát akkor megvan a probléma oka. Nem a korkülönbség, csak rá akarod fogni valamire. Azt hiszed, hogy szarul esik az apukádnak. De miért?
2017. jún. 14. 18:31
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

Egyetértek azzal, hogy valóban nincs jövője a dolognak. Tapasztalat szerzésnek megfelelő lehet, ha nem zavar, hogy apukád háta mögött csináljátok, bár úgy veszem észre a kérdésedből, hogy zavar. Hiszen lelkiismeretfurdalásod van.

Én azt javaslom, gondolj bele apukád helyzetébe, és utána döntsd el a továbbiakat. Ha esetleg kiderül a viszony, milyen hatással lesz az apukád és a legjobb barátjának a jövőjére? Előfordulhat, hogy ez miatt megromlik a barátságuk? Ha igen, akkor ne akarj rosszat az apukádnak. Főleg ha mondjuk nincs sok barátja (csak találgatok). Egy fiatal lány könnyen belezúg egy érett és határozott pasiba, de szerintem te is vágyódni fogsz idővel másra, újra, élni akarod az életed. De apukád barátsága nem fog visszajönni. Lehet, hogy rád is haragudni fog.. (megint csak találgatok)

Semmiképpen sem szerencsés a helyzet...

2017. jún. 14. 18:33
 8/19 anonim ***** válasza:
13%
A nővére lehetnél a fiának, erre kefél téged. Áhh, nem vagytok szánalmasak.
2017. jún. 14. 18:39
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
A lánya lehetne, de nem az :)
2017. jún. 14. 18:49
 10/19 A kérdező kommentje:

Van pár barátja de egyikükkel sincs olyan szoros,bajtársias kapcsolatban mint vele.

Gyerekkoruk óta ismerik egymást. Olyanok mint a testvérek. Együtt nőttek fel.Igazi álombarátság az övék. :)

Kamaszkorukban volt egy bandájuk is. Amiről a mai napig csillogó szemekkel mesélnek.

Amikor anyám lelépett a kistesómmal külföldre akkor ő tartotta apukámban a lelket.

Apukám pedig akkor amikor meghalt a felesége.

Ha kiderülne, hogy viszonyunk van biztos kiakadna. (Jogosan). Haragudna mindkettőnkre. De a legjobban rá.

Amióta anyánk lelépett én vagyok a mindene. Óv még a széltől is.

Ha megbocsátana valaha neki a viszonyunk miatt, a barátságuk nem lenne már soha a régi.

Tudom, hogy abba kellene hagynunk de nem megy. Apukámon kívül őt szeretem a legjobban. Csak ketten vannak nekem.

Annyira nehéz. Nem tudom mit tegyek.

2017. jún. 14. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!