Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajoknak a legjobb az önkielégítés?
Az #1-ső számú válaszoló lehet, hogy önkielégítést végzett, mert nem is a kérdésre válaszolt... :-)
A nők egy igen nagy része eléggé prűd ahhoz is, hogy masztizzon. Pedig ha azt tenné rájönne arra, hogy mire is van szüksége. Vagy legalábbis elkezdené megismerni önmagát.
De a nők esetében valóban nem annyira macerás, feltéve, ha nincs folyása és nem squirt-öl... :-) A fiúknak sem macerás, ha a végső stádiumban olyan helyre lőnek, ahol nem kell takarítani, pl egy óvszerbe, vagy a fürdőkádba!
Egy válaszra reagálva: én még nem nagyon találkoztam olyan nővel, aki nem csinálta. Ismerek prőd nőket is, olyat is, aki egyszer nem jött a közelembe, mert elvakartam egy szúnyogcsípést... még ő is csinálta. Max., nem vallják be. (jó, biztos van kivétel, de szerintem kevés)
A férfi részbe ritkán gondoltam bele, de a nőknek tényleg nem nagy macera. És itt említsük meg, hogy ami a nőknek tényleg egyszerűbb, mint a fasziknak: elrejteni/eltitkolni, ha valaki felizgatott. xD
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!