Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonyom van apukám legjobb barátjával. De miért van lelkiismeretfurdalásom?
18 éves lány vagyok.
Kiskorom óta ismerem apukám barátját.
Az utóbbi időben összemelegedtünk.
Egyre gyakrabban kerestük egymás társaságát.
Lefeküdtünk egymással.
Nekem ő volt az első.
Azóta is viszonyunk van.
Ha belenézek apukám szemébe úgy érzem mintha tudná és elkap a bűntudat pedig nem csinálunk semmi rosszat. Nem ártunk senkinek.
Nekem sincs senkim, az ő felesége pedig már évekkel ezelőtt meghalt. Szintén egyedülálló.
Ami a legrosszabb, hogy kezdem megszeretni. Mindig annyira kedves, figyelmes. Úgy érzem tényleg érdekli a véleményem és ad a szavamra.
Tisztában vagyok vele, hogy ennek nincs jövője.
Ő 48 éves.
Ez hülyeség, hogy nem tudsz eleget nyújtani. Hidd el, egy ilyen idős pasi bőven örülne, ha a párja lennél. Még 20 év múlva is jól fogsz kinézni, ő pedig már nem valószínű, hogy annyira kapós lesz akkor.
Itt tényleg neked lesz eleged egy idő után ebből, amikor már látod, hogy öregszik, nem tud már úgy teljesíteni, stb.
Elég necces ez a viszony mindazonáltal. Apukád tényleg nagyon megharagudna szerintem is. Úgyhogy ha még nem olyan nagy a szerelem, akkor bölcsebb dolog most abbahagyni, mert szerintem az az esélyesebb forgatókönyv, hogyha benne maradsz és bevállaljátok, hogy később kiszeretsz belőle, aztán szakítasz és apukáddal is rosszban maradsz.
12
Én is tehetek róla hiszen nem erőszakol meg. Legalább annyira akarom mint ő.
Egyikünk sem kényszeríti a másikat.
Igaza van a 20:01-esnek. 48 évesen neki kellett volna, hogy több esze legyen, és ne menjen bele ebbe a viszonyba. És igen, nagyon is megkérdőjelezhető a barátságuk, ha képes volt a barátja épp csak nagykorú lányát khm...
Ráadásul nálad sem hiszem, hogy minden tiszta érzelmileg. Mint írtad, csak ketten vannak neked, így szerintem inkább menedéket keresel nálad, mintsem "szerelmet". Valljuk be azért nem annyira általános dolog, hogy egy 30 évvel idősebb fickóval jön össze az ember lánya.
Ő pedig kihasználta a helyzeted, hiszen az lejön az írásodból, hogy érzelmileg kicsit el vagy hanyagolva, ő meg ahelyett, hogy korban hozzá való nőt keresett, inkább egy (hozzá képest) kislányt szédített. Hidd el, ez nem korrekt a részéről.. Ha igazán fontos lett volna a barátja nem megy bele ilyenbe, függetlenül attól, hogy te mennyire odavagy érte.
Véleményem szerint be kellene fejezni ezt a jövő nélküli viszonyt. Ebből nem jöttök ki sehogy se jól.
18 éves vagy előtted az élet, gondolom most fogsz érettségizni, utána ha egyetemre mész, sok új embert ismersz majd meg, kinyílik előtted a világ! Hidd el, biztosan találsz majd egy olyan fiút, aki passzol hozzád (nem csak korban), és akivel bűntudat nélkül lehetsz együtt. :)
Mi van azóta veletek???
Veled???
Azt ugye tudod hogy egy zombiposzthoz írtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!