Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha én amiatt akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha én amiatt akarok prostihoz menni mert vágyom a szeretetre?

Figyelt kérdés
Barátnőt szeretnék, de engem semmibe vesznek a lányok. Nagyon szeretethiányom van már. A prosti tud ezen segíteni?
2022. júl. 24. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan fog segíteni
2022. júl. 24. 14:50
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
Baromsàg, szó szerint.
2022. júl. 24. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
nem nem tud , a prosti az a spárgátol tud megszabadítani de érzelmek nélkül
2022. júl. 24. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, hanem hülyeség. A prostitól annyi szeretet sem fogsz kapni, mint a pékségben az eladótól.
2022. júl. 24. 15:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Testileg segít mindenképpen mert végre leszopnak, dugsz, női testet nyalogatsz mindenhol és végre nem leszel szűz.

Viszont ha érzelmet keresel akkor inkább ne menj. Prostizás nem érzelem

2022. júl. 24. 15:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a prosti ebben a lehető legritkább esetben segédkezik: Ha belédszeret.

Ennek, azt gondolom, kicsi az esélye. Én évek óta egyedül vagyok, tudom mit érzel. Kitartást, te sem uszod meg a párkapcsolatot :)

2022. júl. 24. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Kaphatsz szeretet is, de ne gondold túl a dolgot, a prosti nem lesz a barátnőd. De azért néhánnyal lehet érzelmesen szeretkezni, jól tudjátok érezni magatokat, ha műjödik köztetek a kémia. Volt pár ilyen élményem, én prostihoz a női test szépsége, a női test illata, a nő mosolya miatt is megyek, alapvető, hogy élvezze a partnerem a dolgot, a saját erekcióm már nem olyan fontos. Viszont ne szeress bele, habár ezt könnyebb mondani, mint végigvinni, de mégis ez fontos. Szeretheted, de ne legyél bele szerelmes.
2022. júl. 24. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!