Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha én amiatt akarok prostihoz menni mert vágyom a szeretetre?
Figyelt kérdés
Barátnőt szeretnék, de engem semmibe vesznek a lányok. Nagyon szeretethiányom van már. A prosti tud ezen segíteni?2022. júl. 24. 14:47
3/7 anonim válasza:
nem nem tud , a prosti az a spárgátol tud megszabadítani de érzelmek nélkül
4/7 anonim válasza:
Nem ciki, hanem hülyeség. A prostitól annyi szeretet sem fogsz kapni, mint a pékségben az eladótól.
5/7 anonim válasza:
Testileg segít mindenképpen mert végre leszopnak, dugsz, női testet nyalogatsz mindenhol és végre nem leszel szűz.
Viszont ha érzelmet keresel akkor inkább ne menj. Prostizás nem érzelem
6/7 anonim válasza:
Sajnos a prosti ebben a lehető legritkább esetben segédkezik: Ha belédszeret.
Ennek, azt gondolom, kicsi az esélye. Én évek óta egyedül vagyok, tudom mit érzel. Kitartást, te sem uszod meg a párkapcsolatot :)
7/7 anonim válasza:
Kaphatsz szeretet is, de ne gondold túl a dolgot, a prosti nem lesz a barátnőd. De azért néhánnyal lehet érzelmesen szeretkezni, jól tudjátok érezni magatokat, ha műjödik köztetek a kémia. Volt pár ilyen élményem, én prostihoz a női test szépsége, a női test illata, a nő mosolya miatt is megyek, alapvető, hogy élvezze a partnerem a dolgot, a saját erekcióm már nem olyan fontos. Viszont ne szeress bele, habár ezt könnyebb mondani, mint végigvinni, de mégis ez fontos. Szeretheted, de ne legyél bele szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!