Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, hogy nem akarok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy nem akarok felmenni ehhez a lányhoz?

Figyelt kérdés

3 hónapja voltam nála egyszer, de nekem nem állt fel. Ujjal csináltam neki, aztán mindenki ment a dolgára. Még néha beszéltünk úgy tudom volt is valakije egy ideig.

Mostanság többször írogat hogy menjek fel hozzá, és én mégsem akarok.

Úgy érzem, hogy elsőre nem ment akkor az most sem fog.

Máshoz mennék, de ha arra gondolok hogy hozzá ilyen kellemetlen érzés jön rám. Nem tudom hova tenni. Nem csúnya, előtte tetszett is nekem.

2022. júl. 10. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
57%
Akkor meg embereld meg magad!
2022. júl. 10. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Másokkal is előfordul az ilyen!

Élvezd az életet!

2022. júl. 10. 21:20
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha nem akarsz nem kell menni. Ennyi.
2022. júl. 10. 21:21
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom kellemetlen, hogy nem állt fel, még egy égést nem akarsz, érthető.

Milyen kapcsolat, hogy rádír, hogy menj fel a semmiből? Ez már tőle is nagyon gáz.

2022. júl. 10. 21:24
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

nagyon gáz. a fél karunkat odaadnánk egy olyan nőért, aki a balszerencsétlenkedésünk ellenére hónapokkal később még írogat!!!! ne légy szerencsétlen és húzz át hozzá!

ki vagyunk éhezve a szexre, minden nap 5-10 nőre írok gyakorin akik nem válaszolnak, te meg itt sajnáltatod magad... még mindig itt vagy? indulás!

2022. júl. 10. 21:32
 6/12 Dzsoki ***** válasza:
100%
Nem gáz. Bár,ha valaki leesik egy lóról,akkor minél előbb ismét üljön reá,hogy legyőzze önmagát is,a lovat is! Vagyis ilyen logika alapján,menned kellene! Gondold végig,hogy mi történhetett ,hogy nem tudtál teljesíteni? Amennyiben iszol,akkor szex előtt,ne tedd! Amennyiben nem,akkor igyál meg egy felest utána egy kávét! Adva van egy neked is tetsző lány,akkor annak mennie kellene! Illetve,ha látja a lány,hogy gondod van,miért nem kapja be,húzogatja stb? Szólj neki,hogy mit csináljon,ha ismét gondod lenne!
2022. júl. 10. 21:39
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
#5 lol
2022. júl. 10. 21:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen például az nem tetszett, hogy nem kapta be. Külsőre tetszett, de a szex nem. Nem volt "mocskos" egy kicsit sem.

Van akivel irogatok és szeretnék találkozni, csak pont ezzel a lánnyal már nem.

2022. júl. 10. 21:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha teljesítménykényszerrel mész oda most sem fog felállni, a stressz a legnagyobb libidócsökkentő.

Egyébként meg a szex nem kényszer! Ha nem akarsz valakivel dugni, akkor "bocs, de nem" és kész. Te mész máshova, a csaj meg hív másvalakit.

2022. júl. 10. 22:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj ha nem tetszik, de ne keress kifogásokat ha berezeltél!
2022. júl. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!