Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felakarok hÍvni egy pasit a lakásomra,akit személyesen nem tudok felkeresni.Melyik a jobb,ha telefonon felhÍvom vagy ráÍrok?Konkrétan mondjam/Írjam meg neki,hogy tetszik nekem és szexelni akarok vele vagy csak utaljak rá célzásokkal?
Ha nem ismernéd még személyesen akkor mindenképpen telefon és előtte semleges helyen tali, csak utána lakás.
Mivel ismered személyesen mindkét megoldás jó lehet. Írj neki egy semleges üzit, hogy volna-e kedve ismét találkozni. Ha arra reagál, akkor visszaírod telefonon mikor beszélhetnétek és felhívod megbeszélni a részleteket (mikor és hol).
Ki mondta hogy konyorognie kell? Tipikus féltékeny férfi. :D
Szerintem mivel ismered simán írhatsz neki, hogy lenne-e kedve találkozni veled, esetleg meginni valamit. Aztán tudod úgy terelni a beszélgetést meg mindent hogy nálad kössetek ki.
A #3-asnak igaza van! Egy nő soha nem kínálkozik fel, legfeljebb eléri hogy a férfinek csepegjen a nyála utána!
Nagyon éretlen kislány lehetsz! Szólj, ha kellenek tanácsok.
Inkább írjál rá! Ha hívod, nem biztos, hogy alkalmas időben teszed! Ha reagál az üzenetre, akkor majd hívhatod!
Első randira én is egy semleges helyet javaslok! Aztán a beszélgetésből majd kiderül a folytatás. Még akár lakás is lehet belőle, bár azt az első randin talán nem kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!