Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felakarok hÍvni egy pasit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felakarok hÍvni egy pasit a lakásomra,akit személyesen nem tudok felkeresni.Melyik a jobb,ha telefonon felhÍvom vagy ráÍrok?Konkrétan mondjam/Írjam meg neki,hogy tetszik nekem és szexelni akarok vele vagy csak utaljak rá célzásokkal?

Figyelt kérdés
1 éve nem beszétünk,mert más fele terelt az élet minket.Amúgy szimplán csak haverok voltunk és csak párszor találkoztunk régebben ilyen házi buliban.Azt tudom,hogy tetszettem neki régebben(1 éve),de lehet,hogy most visszautasÍtana.mindegy azért megpróbálom.Azt tudom,hogy most nincs barátnője.

2022. júl. 5. 17:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
17%
Te tudod mit ér neked egy szánalompatron!
2022. júl. 5. 17:44
 2/29 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem ismernéd még személyesen akkor mindenképpen telefon és előtte semleges helyen tali, csak utána lakás.

Mivel ismered személyesen mindkét megoldás jó lehet. Írj neki egy semleges üzit, hogy volna-e kedve ismét találkozni. Ha arra reagál, akkor visszaírod telefonon mikor beszélhetnétek és felhívod megbeszélni a részleteket (mikor és hol).

2022. júl. 5. 17:45
 3/29 anonim ***** válasza:
31%
Jó csúnya lehetsz ha te mész könyörögni a dugásért 😀
2022. júl. 5. 17:47
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek a 2. válasszal!
2022. júl. 5. 17:50
 5/29 anonim ***** válasza:
77%

Ki mondta hogy konyorognie kell? Tipikus féltékeny férfi. :D

Szerintem mivel ismered simán írhatsz neki, hogy lenne-e kedve találkozni veled, esetleg meginni valamit. Aztán tudod úgy terelni a beszélgetést meg mindent hogy nálad kössetek ki.

2022. júl. 5. 17:54
 6/29 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as válaszoló!Jó lenne ha elolvasnád részletesen mit írtam.Köszönöm az értelmes válaszokat a többieknek
2022. júl. 5. 18:08
 7/29 anonim ***** válasza:
0%

A #3-asnak igaza van! Egy nő soha nem kínálkozik fel, legfeljebb eléri hogy a férfinek csepegjen a nyála utána!

Nagyon éretlen kislány lehetsz! Szólj, ha kellenek tanácsok.

2022. júl. 5. 18:13
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Inkább írjál rá! Ha hívod, nem biztos, hogy alkalmas időben teszed! Ha reagál az üzenetre, akkor majd hívhatod!

Első randira én is egy semleges helyet javaslok! Aztán a beszélgetésből majd kiderül a folytatás. Még akár lakás is lehet belőle, bár azt az első randin talán nem kellene!

2022. júl. 5. 18:23
 9/29 anonim ***** válasza:
27%

Egyet értek a 3-massal! :DDD

L

2022. júl. 5. 18:30
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
7-es nagyon idején múlt vagy. 2022 van, egy nő is kifejezhető hogyha van igénye szexre de ennyit szeretne az ismerettségtől. Ettől nem lesz éretlen kislány könyörgöm.ma már nem csak házasság után szexelnek a nők egy emberrel el kell hogy keserítselek.
2022. júl. 5. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!