Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felakarok hÍvni egy pasit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felakarok hÍvni egy pasit a lakásomra,akit személyesen nem tudok felkeresni.Melyik a jobb,ha telefonon felhÍvom vagy ráÍrok?Konkrétan mondjam/Írjam meg neki,hogy tetszik nekem és szexelni akarok vele vagy csak utaljak rá célzásokkal?

Figyelt kérdés
1 éve nem beszétünk,mert más fele terelt az élet minket.Amúgy szimplán csak haverok voltunk és csak párszor találkoztunk régebben ilyen házi buliban.Azt tudom,hogy tetszettem neki régebben(1 éve),de lehet,hogy most visszautasÍtana.mindegy azért megpróbálom.Azt tudom,hogy most nincs barátnője.

2022. júl. 5. 17:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Írjál neki, az jobb.
2022. júl. 6. 09:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szóban > írás,

Szóbelinek nincs nyoma ha balul sül el.

írást meg körbelehet mutogatni.

2022. júl. 7. 10:08
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

3, ez kb inel hozzáállás. Tényleg a 21. században már sokszor a nő kezdeményez ilyen esetben is.

Esetleg savanyű a szőlő? Szegénykém :D

2022. júl. 7. 11:06
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 11:06

Ja nyilván irigyelek másoktól olyan nőt aki ennyire olcsó 😀

2022. júl. 7. 11:49
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14. Szerintem az ő dolga, mit csinál. A kapcsolatom elején én is léptem, hogy picit oldódjon a feszültség, nem bántuk meg. :)

Egyébként sem hiszem, hogy egy Brad Pitt lennél. :)

2022. júl. 7. 12:02
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 12:02

Ebben igazad van

Nem vagyok Brad Pitt. De nem is kell se fizetnem se könyörögni azért hogy dugjak. 🤷‍♂️

2022. júl. 7. 13:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

16. Nem tudod értelmezni a szöveget, igaz?

Akkor szerintem engedjük el, csökönyös emberekkel nem "vitatkozom" :D...

2022. júl. 7. 13:30
 18/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:30

Azzal a vitakulturával ami annyiban merül ki, - hogy ha valaki nem azt mondja amit hallani akarunk akkor egyből fosozzuk és alaptalan "biztos irigy/féltékeny" vagy dumával - azzal valóban nem lehet nagyon vitázni. 😀

2022. júl. 7. 14:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
18. Nem értelmes emberekkel nem vitázom, akiknek ez olcsó lotyó duma, stb. Akik nem tudnak érvelni, csak másokat szidni. Nem az én szókincsem gyér.. :)
2022. júl. 7. 15:24
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ki fizet meg könyörög itt a szexért? Senki nem mondott ilyet csak te költötted hozzá a sztori hoz vagy nem tudod értelmezni az elolvasott szöveget ami alsós tananyag lenne.

A nőnek ugyan annyi joga van szabadon élni a szexuális életét mint egy férfinak, ettől senki nem lesz lotyó. Ha valaki meg így gondolkozik az nagyon primitív.

2022. júl. 7. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!