Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felakarok hÍvni egy pasit a lakásomra,akit személyesen nem tudok felkeresni.Melyik a jobb,ha telefonon felhÍvom vagy ráÍrok?Konkrétan mondjam/Írjam meg neki,hogy tetszik nekem és szexelni akarok vele vagy csak utaljak rá célzásokkal?
Szóban > írás,
Szóbelinek nincs nyoma ha balul sül el.
írást meg körbelehet mutogatni.
3, ez kb inel hozzáállás. Tényleg a 21. században már sokszor a nő kezdeményez ilyen esetben is.
Esetleg savanyű a szőlő? Szegénykém :D
ma 11:06
Ja nyilván irigyelek másoktól olyan nőt aki ennyire olcsó 😀
14. Szerintem az ő dolga, mit csinál. A kapcsolatom elején én is léptem, hogy picit oldódjon a feszültség, nem bántuk meg. :)
Egyébként sem hiszem, hogy egy Brad Pitt lennél. :)
ma 12:02
Ebben igazad van
Nem vagyok Brad Pitt. De nem is kell se fizetnem se könyörögni azért hogy dugjak. 🤷♂️
16. Nem tudod értelmezni a szöveget, igaz?
Akkor szerintem engedjük el, csökönyös emberekkel nem "vitatkozom" :D...
ma 13:30
Azzal a vitakulturával ami annyiban merül ki, - hogy ha valaki nem azt mondja amit hallani akarunk akkor egyből fosozzuk és alaptalan "biztos irigy/féltékeny" vagy dumával - azzal valóban nem lehet nagyon vitázni. 😀
Ki fizet meg könyörög itt a szexért? Senki nem mondott ilyet csak te költötted hozzá a sztori hoz vagy nem tudod értelmezni az elolvasott szöveget ami alsós tananyag lenne.
A nőnek ugyan annyi joga van szabadon élni a szexuális életét mint egy férfinak, ettől senki nem lesz lotyó. Ha valaki meg így gondolkozik az nagyon primitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!