Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felakarok hÍvni egy pasit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felakarok hÍvni egy pasit a lakásomra,akit személyesen nem tudok felkeresni.Melyik a jobb,ha telefonon felhÍvom vagy ráÍrok?Konkrétan mondjam/Írjam meg neki,hogy tetszik nekem és szexelni akarok vele vagy csak utaljak rá célzásokkal?

Figyelt kérdés
1 éve nem beszétünk,mert más fele terelt az élet minket.Amúgy szimplán csak haverok voltunk és csak párszor találkoztunk régebben ilyen házi buliban.Azt tudom,hogy tetszettem neki régebben(1 éve),de lehet,hogy most visszautasÍtana.mindegy azért megpróbálom.Azt tudom,hogy most nincs barátnője.

2022. júl. 5. 17:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
20. Köszönöm, végre valaki érti miért álltam a kérdező mellé. Szegény srácnak fáj az igazság, gondolom mostanában nem jutott neki punci, itt éli ki magát. :(
2022. júl. 7. 16:01
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:55

Ha olyan jó buli lett volna az első dugás, akkor nem okozott volna gondot a folytatás. Ez a másfelé sodort az élet, egy f*szság és csak kifogás. A lényeg hogy nem keresték egymást utána.

A fiú azóta sem kereste = jól megvan a nő nélkül is.

A nőnek, jelen esetben a kérdezőnek viszket a micsodája és ő megy azután a srác után aki nem igazán küldött neki jeleket az elmúlt évben hogy "hé szeretnélek újra megdöngetni. " inkább a lány megy utána hogy "végre valaki dugjon meg." ha annyira akart volna pasit akkor nem vár egy évet. Ha várt mégis akkor valszeg nem volt jobb alternatíva, vagy ő nem népszerű a pasik körében.

Ebbe semmi költés nincs, ezek száraz tények.

De igen, biztos én nem kaptam puncit. 😀

A szomorú igazság az hogy jó eséllyel nekem van igazam, ez az egyik oka annak hogy röhögök amikor jönnek az egybites online trubadúrok védeni azt amihez semmi érdekük nem fűződik, csupán sz*r volt látniuk azt hogy valaki nem esik hasra attól hogy nő írt ki kérdést. 🤷‍♂️

2022. júl. 7. 16:15
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

22. Neked valami nagyon nagy lelki problémád lehet, ha csak kötöszködni tudsz online és nem inkább a saját dolgoddal törődsz...

Egyébként nagy eséllyel a férfi partner nem tetszett a csajsziknak. :/

2022. júl. 7. 16:49
 24/29 anonim ***** válasza:
49%

ma 16:49

Akkor most minek hivná a nő? :)

2022. júl. 7. 17:19
 25/29 A kérdező kommentje:
Steven upt!Te olyan buta vagy,mint a seggem....Először is nem vagyok csúnya és nem könyörgök dugásert.oké?Csak mikor ő nyomult rám 1 éve akkor nekem volt pasim amit ő elfogadott és azért távolodtunk el egymástól...Most nincs pasim és azért gondoltam,hogy felkeresem ezt a régi fiú havert,barátot,pasit.Ja és nem dugtam vele soha.egyik kommentedben azt állítod,hogy dugtam vele.Elárulnád,hogy honnan veszed ezt????Amúgy meg,hogy ha egyszer én visszautasítottam egy pasit akármilyen okból,akkor igen is a nőnek kell kezdeményezi utána.....
2022. júl. 7. 17:55
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:55

Ja igazad van. Bocsánat összekevertem a szánalom dugást a lo nincs jó a szamár is témával 😀

2022. júl. 7. 18:43
 27/29 A kérdező kommentje:
Te egy megkeseredett,beasavanyodott,magányos ember vagy akinek az a lételeme,ha mások életével kötözködik....Szerintem keress magadnak egy csajt.
2022. júl. 7. 20:47
 28/29 anonim ***** válasza:
48%

ma 20:47

Nem vagyok megkeseredett. Te vagy reménytelen

2022. júl. 7. 20:53
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdező! Engedd el, látszik hogy hülye és esélye sincs senkinél, azért ekkora bunkó és még tapló is.

Suliban az ilyeneket verték.. 😅😅

2022. júl. 8. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!