Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűntek innen a bevállalós nők?
Igen, ahogy az 5 és 8 is írja, ezeket tapasztalom én is. Nagyon ritka az értelmes, humoros beszélgető partner. Anno nekem is innen lett egy 6 éves kapcsolatom. Pár kaland is, bár egy kezemen meg tudom számolni, akikkel innen találkoztam.
És, ha olyanom van, akkor hagyom kisebb-hosszabb időre az oldalt.
Nekem nem csak a képcserék hiányoznak, hanem a sima ártatlan beszélgetések is.
Régebben nyitottak voltak a lányok az ismerkedésre, lehetett jókat beszélgetni akár egész éjszaka, lehetett programokat szervezni, pl plázázni, forralt borozni, stb
Rengeteg találkozásom volt innen, amiben semmi szexuális nem volt, mégis tök király volt.
Persze volt kaland is, de ez most mindegy.
Ami jobban zavar, hogy már beszélgetni se lehet nagyon senkivel, mert a sok kanos kisgyerek miatt vagy eleve azthiszik, hogy dickpic és meg se nyitják, vagy azthiszik, hogy "ez is csak bszni akar...".
Pedig ha a sok szerencsétlen nem zaklatná az itteni hölgyeket, még esélyük lenne nekik is összehozni valamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!