Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mennyire fontos ez a tényező egy boldog párkapcsolathoz? Kérlek osztályozzátok egytől ötig (minél fontosabb, annál magasabb legyen az osztályzat). Kifejtett válaszoknak is örülnék.
Mennyire fontos nektek, hogy a partneretek pénisze megfelelő méretű legyen számotokra? Mennyire fontos ez a szerelmi/párkapcsolati boldogsághoz?
Az osztályzatok mellett szívesen olvasnám a kifejtett válaszaitokat is, őszintén kíváncsi vagyok, miért fontos vagy nem fontos nektek ez a dolog. Azt is leírhatjátok a válaszban, hogy nektek mekkorával a legélvezetesebb a szex, és mi számít még elfogadható méretnek mindkét irányban. Kérem, hogy a korotokat is írjátok meg, mert arra is kíváncsi vagyok, hogy van-e összefüggés a korosztály és péniszméret lényegesnek/lényegtelennek tartása között.
Köszönöm mindenkinek, aki részt vesz a kis kutatásomban.
Mivel a huvely rugalmas es kepes idomulni. Peniszhez es megszokni az adott meretet igy nem gondolnam h egetveroen fontos lenne a meret.
Ami fontos a gondozasa es a tisztasaga !
Nekem nem is annyira a méret a fontos,hanem a külalakja és "gondozása".
(Tehát például a makk ne legyen nagyobb és szélesebb magánál a faroknál)
Voltam már nagy méretű sráccal,de szinte rossz volt a szex,mert nem tudta hogyan használja rendesen. :)
Annyira fontos, hogy passzoljunk és jól érezzük magunkat. Ne legyen annyira nagy hogy fàjjon, de kellemes legyen a méret amivel tud is bánni. :)
Hal Isten a jackpot az enyém:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!