Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a kizáró tényezők számodra társkereséskor?
Arra gondolok, hogy mi az az egy vagy több tényező, ami ha fennáll, akkor biztosan nem szeretnéd megismerni az illetőt, vagy ha már ismerkedtek, akkor befejeznéd azt.
Nálam pl. az alkoholizmus, dohányzás ilyen.
24/L
Alkoholista
Ha már felesége van
Heti 1-2x mosakszik max(Németországban élek jó pár éve és rengeteg német nem tisztálkodik rendesen)
Minden este bulizni jár
Munkakerülő (hosszú ideje nem dolgozik és nem is áll szándékában, de tovább tanulni se)
Nekem a legelső a tàvolsàg, durvàn eltérő tàrsadalmi pozíció és természetesen a sötétebb bőrű rasszok.
Utàna, ha màr jobban bennevagyunk, akkor az életképtelenség, exek aktív részvéte az életben,befolyàsolhatósàg, gyerek, iq-eq hiàny.
-Ha van gyereke
-Ha nincs túl az exén
-Ha drogozik, iszik, dohányzik
-Ha ostoba mint a föld
-Ha képtelen a kommunikációra
-Ha az első kérdése a "van instád?"
-Ha nem képes leszakadni a telefonáról
-Ha nem szereti az állatokat
-Stb stb stb...
Reggelig tudnám írni...
1. Függőségek
2. Alacsony IQ és EQ
3. Rossz kommunikáció
4. Rasszizmus, szexizmus, stb.
5. Nem szereti a kutyákat
6. Az enyémtől gyökeresen eltérő életvitel
7. Van gyereke
bármilyen függőség (drog, cigi, alkohol), ihat minimálisan, de ne legyen függő
igénytelenség
nagy tartozás
rasszizmus
nem áll ki mellettem
lusta
5-ös jól leírta!
Gyerek nekem sem kell, így ha ez kiderül, hogy ő akar akkor a beszélgetésnek vége is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!