Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék én is egy normális, heteroszexuális férfi?
27 éves srác vagyok és egyszerűen nem bírom elviselni, hogy meleg vagyok. Engem annyira taszít ez az egész meleg világ, a Pride, ezek a magamutogató szivárványos emberek, meg úgy összességében látom azt, hogy a LGBTQ közösségben mennek szerintem a legocsmányabb dolgok. Nem sokszor járok bulizni, de régebben is mindig hetero helyekre mentem a hetero barátaimmal, be nem tenném a lábamat soha egy homo klubba. Barátaim is mind heterok. Szeretnék normális életet élni, családot, nagyon szeretnék egy kislányt felnevelni stb. Csak zavar az, hogy nem tudok egy nőre ,úgy' tekinteni, pedig próbáltam már. Vagy még arra gondoltam, hogy mivel amúgy sem volt sosem kapcsolatom mivel eléggé antiszoc vagyok meg nem hiányzik egy másik férfi abszolút, ezért egyedül is élhetnék ,heteroként'. Most lehet hülyén hangzik, csak próbálok megoldást keresni. Azért is írtam ide, mert hátha van valakinek ötlete, vagy volt már ilyen ismerőse.
Légyszi ne oltsatok ki, tényleg ezt érzem amit leírtam.
3
Hát pedig, ez nem egy olyan dolog amiből ki lehetne "gyógyulni."
A szexuális orientáció nem döntés kérdése.
Talán fel kellene nőni,és elfogadni,ami vagy.
Valószínűleg megfelelési kényszered van.
Ha magadat se tudod elfogadni,gyereket hogy akarsz nevelni?
És már a nemét is eldöntötted..
Nem így működik az élet.
Ezt nem tudod és nem is kell megváltoztatnod.
Ahogy a többiek is írták,keress egy pszichológust.
Ne félj segítséget kérni,ha szükséged van rá,el kéne fogadni de magad.
Attól,hogy meleg vagy,ugyanolyan értékes ember vagy,mint más.Emiatt NE érezd kevesebbnek magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!