Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A has fétis mennyire normális?
25/F vagyok.
Egy teljesen hetero férfi vagyok, egyáltalán nem vonzódom az ellenkező nemhez, még csak perverz sem vagyok.
Átlagos srácnak gondolom magam, másfél éve diplomáztam le, most külön élek, van munkahelyem, vannak barátaim, tehát normális életet élek.
Azonban van egy fétisem, mégpedig has fétisem van. Ami annyiban nyilvánul meg, hogy szeretem a pocakos férfiak/fiúk látványát.
Persze nem a 150 kg-os logó hájas hasú disznókat, inkább a normál testalkatú kissé pocakost.
Én is ilyen alkat vagyok, 185cm/90kg, átlagos (talán kicsit sportosabb testalkat), de a hasamon van 6-7 kg felesleg.
Illetve az nagyon tetszik, hogyha egy férfi/fiú sokat eszik és evés után megnőtt a pocakja.
Ugye eleve a fétis kifejezést szexuális értelemben kell érteni, csakhogy én ennél nem érzek szexuálisan semmit.
Csupán egy amolyan kielégültséget.
Én is szeretem amikor jóllakok és már ki kell gomboljam a nadrágom, mert nem férek bele.
Elnézést ha hosszúra sikeredett!
És előre is köszönöm a válaszokat!
Én 1 éve még 80 kiló voltam most olyan 110körül vagyok.
20/F 180cm.
Mivel szexuális izgalmat nem érzel nagy hasak látvényakor, ez nem féti.
Attól, hogy nekem tetszik a Rebcebecő ormányos, még nem a fétisem.
2. válaszoló, akkor ez micsoda ami nálam van?
Nekem nem egy adott emberen tetszik a pocak, hanem bármelyik fiún/férfin ha látom.
BASSZUS ELNÉZÉST!
BOCSÁNAT, NEM ÍGY AKARTAM ÍRNI, AZT AKARTAM, HOGY NEM ÉRDEKEL AZ AZONOS NEMŰ EMBEREK.
eléggé álmos vagyok, azt se tudom mit írok...
Lehet, hogy furcsán hangzik. De nekem csupán tetszik a látványa, vagy nem is tudom, sokkal természetesebb, mintha egy lány pocakos lenne, mintha terhes lenne vagy nem tudom.
De tényleg hetero vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!