Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A has fétis mennyire normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A has fétis mennyire normális?

Figyelt kérdés

25/F vagyok.

Egy teljesen hetero férfi vagyok, egyáltalán nem vonzódom az ellenkező nemhez, még csak perverz sem vagyok.

Átlagos srácnak gondolom magam, másfél éve diplomáztam le, most külön élek, van munkahelyem, vannak barátaim, tehát normális életet élek.

Azonban van egy fétisem, mégpedig has fétisem van. Ami annyiban nyilvánul meg, hogy szeretem a pocakos férfiak/fiúk látványát.

Persze nem a 150 kg-os logó hájas hasú disznókat, inkább a normál testalkatú kissé pocakost.

Én is ilyen alkat vagyok, 185cm/90kg, átlagos (talán kicsit sportosabb testalkat), de a hasamon van 6-7 kg felesleg.

Illetve az nagyon tetszik, hogyha egy férfi/fiú sokat eszik és evés után megnőtt a pocakja.

Ugye eleve a fétis kifejezést szexuális értelemben kell érteni, csakhogy én ennél nem érzek szexuálisan semmit.

Csupán egy amolyan kielégültséget.

Én is szeretem amikor jóllakok és már ki kell gomboljam a nadrágom, mert nem férek bele.

2021. júl. 20. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy férfi has látványa milyen érzést kelt benned? Meg akarod érinteni, simogatni vagy valami? Merevedésed lesz tőle?

Ha igen akkor ez mégiscsak valamiféle vonzalom.

2021. júl. 21. 00:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Az a nagy helyzet, hogy a 6uziként definiált emberek nagy része is olyan, hogy Ғaszfétise van neki szegénynek, és semmi, de semmi más nem érdekli az emberi testből sem, nemhogy arcra tetszeni tudjon neki egy hímnemű, és főleg nem hogy szerelmetes is legyen beléje... Aztán ott van a sok meleg tüncibaba, akik igaz férfire vágynak, miközben a leghalványabb elképzelésük sincs róla, mi az a dolog, hogy fizikailag felizgulni bármilyen forma látványára is.

Röviden annyit, hogy a "mit nevezünk melegnek" igen csak képlékeny játék. A valóság az, hogy a melegség gyűjtőzsák sok teljesen különböző eredetű jelenség, amiknek semmi köze egymáshoz... aztán csodálkoznak, hogy egybekötve sose sikerült még megfejteni az eredetét, annak az azt se tudják minek.

2021. júl. 21. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!