Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket zavar, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar, hogy jól megnéznek titeket az utcán ilyen melegben? Én például direkt ezért szoktam bemenni a városba. Popsi, mell, hónalj. Fej ilyenkor nem számít.

Figyelt kérdés
De némelyikőtök szinte meztelenül mászkál, amit imádok.
2022. jún. 28. 11:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen tahóknak nem is jut több, mint az utcán nézelődés
2022. jún. 28. 11:49
 12/38 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon zavar. Utálom az ilyet
2022. jún. 28. 12:01
 13/38 anonim ***** válasza:
82%
Na várj itt valami nem tiszta. Azért nézel csajokat "Hogy legyen otthon mire lefejni a kígyót." és nem akarsz barátnőt, mert "Tiltja az erkölcsi normám. És nyáron nagy a kísértés, úgyhogy inkább ennek a hobbimnak szánom az időt" Miközben egy barátnő kielégítene és nem kéne rejszolni. Ez nekem nem tiszta
2022. jún. 28. 12:06
 14/38 A kérdező kommentje:
13as a válasz a kérdésedben van. Miközben EGY barátnő kielégítene. Egy és akkor nem nézek meg más lányokat. Így meg nézek fiatalokat, milfeket ami épp szembe jön. A barátnő téli időszakra való. Barátnő mellett nem nézek meg más nőket soha.
2022. jún. 28. 12:08
 15/38 anonim ***** válasza:
89%
Te magadtól vagy ennyire hülye?
2022. jún. 28. 12:10
 16/38 anonim ***** válasza:
85%

Másnak is írt valami Eszti nevű felhasználó, aki szerint így kéne öltözködni, ha nem akarjuk, hogy fogdossanak minket? :D

[link]

2022. jún. 28. 12:12
 17/38 anonim ***** válasza:
86%

Igen írt nekem is

"Ezek a mai pucérkodó női szatírok pont csak arra jók, hogy jó alaposan végigbámulják őket afféle állatkerti látványosság gyanánt, illetve a törvényektől nem félő egyedek megerőszakolják őket.

Ha valaki NŐT akar társnak maga mellé, akkor az itt kezdődik:

[link] "

2022. jún. 28. 12:13
 18/38 A kérdező kommentje:
nekem nem írt, de durva világ lenne, ha így öltözködnének a lányok. Akkor inkább dolgoznék és nem segélyen tengődnék.
2022. jún. 28. 12:15
 19/38 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is írt ma ez a felhasználó (mert tuti nem csaj) igaz egy másik kérdésben. Az volt a kérdés, hogy normális e, hogy egy pali beleveri a csaja bugyijába. Az volt a válaszom hogy nem.

Mire privátban jött az, hogy egy nőnek az a dolga, hogy kiszolgálja a férjét

2022. jún. 28. 12:17
 20/38 A kérdező kommentje:
19esez igaz, hogy ez a dolga. Ki volt a felhasználó? Hogy tudnék vele beszélni?
2022. jún. 28. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!