Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegedipatrik666 kérdése:
Hol találhatnék természetesen szőrös nőt?
Figyelt kérdés
Tudom kicsit lehet régimódi vagyok, kommenteljetek hogy csubakka stb nyugodtan, de nekem nagyon bejönnek a szőrös nők! (Legfőképp punci és hónalj) hogy tudnék találni ilyen nőt? (Tudom találjak valakit és kérjem meg de én azt akarom hogy úgy szeresse magát!)2022. jún. 10. 19:42
2/24 anonim válasza:
Én sosem szőrtelenítek, max néha kicsit rövidebbre vàgom
De hülyét kapok ettől a mai divathullámtól, miszerint aki szőrös az igénytelen és koszos
3/24 A kérdező kommentje:
Én is teljesen! A szőr természetes és nagyon szexi, örülök hogy van aki még így látja
2022. jún. 10. 19:48
4/24 anonim válasza:
A balcsinál pl biztos, vagy strandokon bárhol. Ritka de előfordúl, néha még én is elcsodálkozom rajtuk.
6/24 anonim válasza:
csak természetellenesen szőröset láttam eddig
7/24 anonim válasza:
Sehol, a hónaljszőrt minden igényes nő leszedi. A szeméremszőr is le van szedve általában, viszont akinek érzékeny a bőre, annak nincs.
A legtöbb szőrös nőtt valószínűleg az X generációban fogod találni.
8/24 anonim válasza:
Főleg nem szokványos gondolkodású, a sorba be nem álló nők közt, akik merik a saját útjukat járni. Illetve ha bátorítod, hogy neked tetszik, télre azért jó néhány nő hajlandó meghagyni a hónaljszőrt, vagy mondjuk csak egy-egy extrás alkalom miatt szedi le, de egyébként hetekig hagyja.
9/24 Lazy Lover válasza:
Na ez jó kérdés ha találsz szólj 😆
10/24 anonim válasza:
Egyébként tökre megértem, nekem is nagyon bejön a nők nemi érettséget jelző természetes szőrei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!