Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatnék természetesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegedipatrik666 kérdése:

Hol találhatnék természetesen szőrös nőt?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit lehet régimódi vagyok, kommenteljetek hogy csubakka stb nyugodtan, de nekem nagyon bejönnek a szőrös nők! (Legfőképp punci és hónalj) hogy tudnék találni ilyen nőt? (Tudom találjak valakit és kérjem meg de én azt akarom hogy úgy szeresse magát!)

2022. jún. 10. 19:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
4%
már 12 éves is szőrősödhet
2022. jún. 10. 20:47
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Ott ahol borotváltat, azaz Te sehol.
2022. jún. 10. 20:55
 13/24 anonim ***** válasza:
25%
Direkt így sehol nem fogsz találni. Én szőrösebb típus vagyok,nincs is vele bajom,viszont nyárra én is leszedem,mert ez már társadalmi elvárás,ha tetszik ha nem.
2022. jún. 10. 20:55
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
A mediterrán országokban.
2022. jún. 10. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahol a nem szőrös nőket. Nincs senkinek ráírva a homlokára, mindenesetre ne úgy kezd az ismerkedést hogy hellóka Dönci vagyok, neked szőrös a muffod? :D

Strandon, vagy nyáron ujjatlanban látod kinek van hónaaljkutya és kinek nincs.

2022. jún. 10. 22:59
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte bárhol. Ez csak egy mostani divatkultusz, szokás, trend. A legtöbb ember úgy él, hogy belesimul a környezetébe, de mindig vannak olyan emberek, akik mernek máshogy élni. Szerintem egyszerűen ha ismerkedsz, tedd nyilvánvalóvá az első lépéstől, hogy neked ez tetszik és kész. Már ha valóban olyan fontos ez neked, hogy enélkül nem tudsz tovább ismerkedni és kész. Így ki is hullanak a többiek az első vagy első előtti rostán. Ha nem annyira fontos, akkor picit halaszd későbbre, amikor már valamennyire ismeritek egymást a kiválasztottaddal. Ami riasztó lehet neki a legelső szakaszban, a későbbiekben simán a kedvedért vállalhatja.
2022. jún. 12. 11:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Hol láttatok ti strandom szőrös nőt?
2022. jún. 14. 17:41
 18/24 anonim ***** válasza:

17

Pl a Balcsin.

Igaz nem egyedül ő volt szőrös, de olyan bundája volt hogy majdhogynem ledermedtem amikor megláttam.

2022. jún. 14. 18:14
 19/24 anonim ***** válasza:
Punci szőrzetet láttál idén a strandon?
2022. jún. 14. 18:29
 20/24 anonim ***** válasza:

19

Tavaly, de igen azt.

2022. jún. 14. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!