Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányok körében mennyire elterjedt a szőrös hónalj?
Külföldön mostanság néha extrémebb divatként is megjelenik, nálunk magyaroknál úgy tapasztaltam hogy valamiért jóval ritkább. De azért akadnak páran akiknek természetes így is, még ha nem is feltétlen láthatóan hordják ;)
A 2000-es évekről tudok még nyilatkozni. Középsuli, az egyik lánynak az osztályból teljesen természetes szőrös hónalja volt. Nyáron néha ujjatlanba jött be és abszolút nem zavartatta magát pedig összesúgtak a háta mögött. Ő meglehetősen kívülálló volt sokminden másban is, és állítólag elég vad természetű. Illetve az osztályból mégegy lányról tudok akinél felfedeztem ezt, neki is természetesre meg volt hagyva akkor épp, de ő szinte mindig pólóban járt. Csak véletlen láttam meg, viszont nála kifejezetten izgalmasnak találtam. Ő csak nagyon ritkán járt ujjatlanba, viszont olyankor teljesen borotvált volt. Intelligens és jófej lány volt amúgy, kedveltem őt.
Két példát tudok még, szintén 18-20 körüli korosztály és 2000-es évek. Bár náluk inkább csak 1-2 hetesre megnőtt állapotot láttam, nem a teljesen kinőttet. De izgalmas látvány volt így is. Az egyikőjüknél otthon láttam, otthoni ujjatlan szerelésben, a másiknál viszont nyáron kint az utcán, szintén ujjatlan felsőben. Őt sem volt az a zavarba jövő típus, kifejezetten laza volt mindig is.
Szóval voltak már akkoriban is szerencsére akik nem vették túl komolyan a divatot, de meglehetősen kevesen. A többség akkoriban is ügyelt rá hogy mindig teljesen borotvált legyen, vagy maximum pár nap borosta fért bele nekik. Ja és ők négyen csak a 18 év körüliek voltak, szerencsére későbbi időkben is találkoztam szőrös női hónaljal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!