Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szőrös puncis lányok leadnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szőrös puncis lányok leadnak erről jelzéseket a fiúknak, azáltal hogy a testük látható részein is meghagynak szőrt? Pl. kar, hónalj. Lányok válaszoljanak, de fiúk is írjanak emiatti tapasztalatokat.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 12:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem a pasik miatt van, így jelzésnek sem nevezném, ha szőrös a karom😀
2022. ápr. 7. 12:35
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Attól hogy valaki nem borotválja magát intim részen, még más helyen megteheti. Mindenhol szőrtelenítek, kivéve a karomon.
2022. ápr. 7. 12:50
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Jelzéseket. Persze. A fülükkel integetnek tangencionális irányban minden ora 20 perckor:-)
2022. ápr. 7. 12:58
 4/12 anonim ***** válasza:

Most őszintén, honnan lehetne tudni? Nem ez az elsődleges szempont, ami alapján párt választasz, majd ha oda kerül a sor, lehet egyeztetni, kinek mi és hogyan tetszik. Kivéve, ha épp 1 buliban szeretnél valakivel szexelni vagy valami hasonló szituációba. Egy kellemetlen eset volt már, amikor alapból viszonylag szőrtelen lány bugyijába belenyúltak, csakhogy odalenn meg dzsungel volt, kissé részegen, vagy alapból tajparaszt (annyira nem ismerem), nem pont úgy reagálta le, ahogy azt le kellett volna. Hát róla már mindenki tudja, hogy szőrös...

Semmi nem bizonyítja, hogy ha szőrös vagy csupasz valahol valakinek valamije, akkor máshol is az.

Annyival talán spekulálhatsz, hogy ha máshol is szőrös, akkor talán odalenn is, de még ez sem garantált. Kar, világos, gyenge szőrzet kivétel.

2022. ápr. 8. 13:55
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
Igen, én bajszot is növesztek ilyenkor.
2022. ápr. 8. 15:08
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Őszintén, mire én eljutok odáig, hogy lássam, szőrös-e egy nő puncija, rohadtul nem érdekel...
2022. ápr. 10. 14:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Én díjaznám, ha jelezné valahogy nekem egy lány, hogy neki szőrös a puncija és így keres fiút! :) Jó lenne, ha jelezné valahogy <3
2022. ápr. 10. 18:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Mégis, hogy a jó életbe jelezném? Max. pólót nyomathatnék, "szőrös vagyok odalent" felirattal. De azért nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. Meg hát igen, elég fura lenne, ha emiatt ismerkednének velem és nem azért, mert szépnek és/vagy szimpatikusnak találnak.
2022. ápr. 10. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem jó módszer, ha úgy kapcsolódunk egymással, ahogy az emberek szoktak. Ismerkedni előtte. Ismerkedés alatt beszélgetést értek, a bizalom ettől tud kiépülni. Attól semmiképpen, ha állatok módjára ráugrunk egymásra, amikor még az az alapvető bizalom nincs meg, hogy tudod, az adott férfi szeret téged annyira, hogy jó lesz neki a szőrtelen vagy szőrös tested, imádni fogja, ahogy téged is. Opció még (szintén beszélgetés útján lehet eljutni eddig), hogy kialakul az a bizalom, amikor egyeztetitek a preferenciákat a szőrről. Nem az ágyban, ott már késő. Még előtte, hogy senkinek ne legyen rossz élmény. És útközben még mindenkinek van lehetősége eldönteni, ha nem egyeznek az igények, akkor önmagán változtat-e vagy hagyja a kapcsolatot, mert az többet ér, hogy önmaga maradhasson.

Várom még a másik nemre vonatkozó kérdést, amikor ugyanez egy férfinak okoz gondolkoznivalót, mi van, ha a lánynak nem tetszik a szőrös/szőrtelen testem, juuuuuujjjj...????

2022. máj. 1. 14:49
 10/12 anonim ***** válasza:

9

"Várom még a másik nemre vonatkozó kérdést, amikor ugyanez egy férfinak okoz gondolkoznivalót, mi van, ha a lánynak nem tetszik a szőrös/szőrtelen testem, juuuuuujjjj...????"

Tessék: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__.. .

2022. máj. 1. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!