Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz anyagi helyzet 24 évesen, és egy öregasszony támogat pénzzel szexért cserében. Mennyire elítélendő számodra?
Figyelt kérdés
Eljárhatnék dolgozni is, de sajnos egy alap érettségivel, nincs lehetőségem olyan munkahelyre, ami nekem megfelelne, aprópénzért pedig, nem fogom ledolgozni az életem.2022. jún. 25. 16:16
21/39 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező? És a hölgy?
22/39 anonim válasza:
kidolgozik politikusnak te gyö...kér. nem ismered. szavak jelentését egyélettelen szarvagy.... remélem utcára kerülsz
25/39 A kérdező kommentje:
#23 Míg te szépen adózol, kidolgozva a beledet és megveszel 1 liter olajat 1500 ért, addig Lölö épp az 50. 2 milliós táskát veszi Várkonyi Andinak, és ez mind, a te alázatod és szorgalmad által. És tudod mit? Mindezen még flashelnek is, és jókat nevetnek rajtad.
2022. jún. 25. 17:10
26/39 anonim válasza:
viszont lesz nyugdíjam, amit majd egy huszonévesre költhetem, hogy jól megdugjon amikor már özvegy leszek
27/39 StevenUp válasza:
Azért remélem leesett már pár embernek hogy a kérdező csak provokál.
Igazából most döbbent rá hogy tanulni kellett volna és ezt a frusztráltságát így vezeti le
29/39 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező? És a hölgy?
30/39 A kérdező kommentje:
#27 Várlak 😘
2022. jún. 25. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!