Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugott már meg valaki 60 éves nőt? Kíváncsiság milyen. :D
Figyelt kérdés
#Öregasszony szex
2018. szept. 28. 15:38
1/9 anonim válasza:
Amikor odateszed a :D jelet, akkor azt hiszed amúgy hogy vicces vagy?
2/9 anonim válasza:
Még nem, de 30 év múlva fogok.
3/9 anonim válasza:
Igen, szinte minden este dugom. Szuper! 61/F
4/9 anonim válasza:
A hatvanasak a legjobbak.Én 70 éves vagyok.
5/9 anonim válasza:
Igen mindegyiket a férje vagy párja.
7/9 anonim válasza:
35 éves koromban előfordult!
De most inkább 35 évesre vágyom!
F/60
8/9 anonim válasza:
4 éve 24 évesen voltam olyan prostival aki 55-nek írta magát de a 2. alkalomnál már elszólta hogy 60 is elmúlt
Fejre nem jött be, testre átlag, de nem volt finnyás lehetett pakolni rendesen ezért megérte
9/9 anonim válasza:
60+-os öregasszonyok kellenek neked. Ha 50 évesnél fiatalabb vagy, akkor a fene a gusztusod te gerontofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!