Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz anyagi helyzet 24 évesen, és egy öregasszony támogat pénzzel szexért cserében. Mennyire elítélendő számodra?
Figyelt kérdés
Eljárhatnék dolgozni is, de sajnos egy alap érettségivel, nincs lehetőségem olyan munkahelyre, ami nekem megfelelne, aprópénzért pedig, nem fogom ledolgozni az életem.2022. jún. 25. 16:16
2/39 anonim válasza:
Az hogy egy idos not dugsz az senkit nem érdekel, de h nem akarsz se tovabb tanulni se dolgozni az szanalmas
4/39 anonim válasza:
Valószínűleg én is dugnám pénzért de sajnos nem ismerek ilyen nőt.
6/39 anonim válasza:
hiába voltam bármilyen sz ar helyzetben, sose adtam el a testem
itt inkább az a baj hogy "aprópénzért" nem mész el dolgozni
N
7/39 A kérdező kommentje:
Miért baj az, ha nem szeretnék robotként dolgozni, és még gazdagabbá tenni bizonyos hatalmon lévő embereket?
2022. jún. 25. 16:29
9/39 A kérdező kommentje:
#8 Inkább, mint ledolgozni az egész életem a semmiért. :D
2022. jún. 25. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!