Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szomszédban fürdőruhában kapáló öregasszonyt távcsővel nézem a padlásszobámból, az milyen perverzióra vall?
Két éve csinálom, de biztos nem direkt csinálja a szomszédasszony.60 körül lehet, férje már nincs.Hatalmas veteményese van,hátsó szobámból jól oda lehet látni.elég barna már, de mindig fürdőruáhban szokott gazolni, kapálgatni.Sokszor láttam már behajolni, félrecsúszni neki, volt mikor ott lenn meg is igazította,vagy leguggolt, és totál bevágott neki.
Mindig nézem távcsővel, olyan mintha előttem lenne.
Ez még normális a szexualitást tekintve, vagy már eltér a normálistól?
Nehogy egyszer Mári néni (csak írtam egy nevet) kopogtasson nálad, kiveszi a protkóját és mindjárt abbahagyod a kukkolgatást :D
Amúgy arra vallhat, hogy szereted az idősebb nőket.
EZ inkább azt jelenti hogy kisgyerek vagy és gyáva, mert nem mersz oda menni és esetleg segíthetnél neki vagy csak beszélgetnél vele.
Aztán már lehet hogy nem távcsövön néznéd a nagy menyországot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!