Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog az , hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az , hogy a párkapcsolatból eltűnik a szex? Több éve élünk gyakorlatilag jóbarátként egy háztartásban.

Figyelt kérdés
Negyvenesek vagyunk. A párom (nő) nem akar szeretkezni még egy sima összebújást sem. A kapcsolat első éveiben sok és nagyon szeretkezésink voltak. Problémamentesen élünk ,egészségesek vagyunk, gyerek nincs. Kedveskedünk egymásnak ajándékokkal stb, párom mindíg mondja , hogy szeret én viszont küldözgetünk egymásnak messengeren szívecskéket is a hétköznapokban. Dicsérjük is egymást és vita sincs köztünk. Sosem csaltuk meg egymást. Vagy ez már az életkorral jár és el kell fogadni. Sokat hallani olvasni, hogy a negyvenes nőket a testiség már nem érdekli.

2022. jún. 24. 13:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

25 éves vagy. Gondold végig az életed, mennyi minden történt veled idáig.

És akkor most gondolj arra, hogy ez idő alatt, 25 éven keresztül, egyetlen emberrel élsz, egyetlen embernek az érintését érzed, egyetlen embert érinthetsz, egyetlen megszokott "sablon" szerinti kényeztetést kapsz...

2022. júl. 2. 14:02
 22/30 anonim ***** válasza:

Lassan 4 éve vagyok ugyan azzal a személlyel. Kis túlzással mondhatom azt, hogy egyik "élményünk" sem volt ugyan olyan, mint a többi. Azt hiszem ez talán személyiségtől is függ. Az tény, hogy ezen a téren talán eltérnek az emberek. Ebből a szempontból talán szerencsések vagyunk, hogy szerintem egyikünk sem zárkózik el zsigerből új dolgoktól, meghallgatjuk egymást.

Talán nektek is jót tenne, ha kipróbánátok valami újat. Nem feltételnül kell, hogy nagyon extrém legyen. Lehet, hogy a legtöbb kapcsolatban az a baj, hogy nem mered elmondani a másiknak, mre vágysz, vagy mit csináljon másképp, így nem is változik semmi, egy idő után pedig beleunsz és inkább feladod? :/

2022. júl. 2. 14:12
 23/30 anonim ***** válasza:

Szerinted több évtized után még mi újat tud kipróbálni az ember? A szomszédot leszámítva 😃 Szerinted ennyi idő alatt nem volt lehetősége mindent, százszor kipróbálnia ami érdekli, izgatja?

De úgy sejtem te az a típus vagy, aki nem lát túl a maga igazán. A példának hozott 25 évhez a négy évvel jönni...

Egyébként nálunk még jó is a szexhelyzet szerencsére. Még van, még élvezetes, csak már nagyon ismert...

2022. júl. 2. 14:26
 24/30 anonim ***** válasza:
#23 Tehát azért van igazad, mert idősebb vagy. És én nem látok túl a saját igazamon. Mindent értek. :)
2022. júl. 2. 14:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

20: Ahogy az idő múlik, és ha az egyik fél nem hajlandó tenni a másikért és a kapcsolatért akkor a másik fél hiába gebeszt. Előbb utóbb annyi vacak gyűlik össze a puttonyban amit a nem törödő fél úgy gondolja hogy mind a másik hibája. Másik gebesztő fél meg folyamatosan azon kesereg hogyan lehetne még is javítani. De ez szépen lassan megy a semmibe ezek után. Nem véletlenül mondják hogy két fél kell hozzá.

Másrészt 4 év az nem 15. Harmadrészt házasságban ha a jön a gyerek a nő hormonlöketeket kap, és teljesen megváltozik. Változások lesznek a személyiségében ha akarja ha nem, a férfinál meg nem ilyen egycsapásra hanem 40 év alatt lesz olyan változás ami érezhető. Emiatt a nők nem vágynak a szex re már úgy. Elkezdik tehernek megélni mert sok a meló, a gyerekek, és szépen ellaposodik a szex. Majd jönnek a fejfájások, a kifogások, egyre ritkábban lesz aztán egyszer csak nem lesz.

Hiába kedveskedsz bárhogy, tökéletesen hatástalan lesz.

Nem csak nőknél van így, van hogy a férfi ég ki, és ő kezdi ugyan ezt kb.

Ugye mindig eltérő az igény is az szex re.

Randira nem jön el, boka felett és nyak alatt fedetlen bőrfelületet nem láthatok.

Ha öltözik csak a szobában zárt ajtó mögött, vagy a fürdőben. Jöna kérdés hogy de strand? Háháá, nem mehetünk ezért. Jó nem ezt mondja, de úgy intézi hogy neki csak akkor legyen jó ha nekem sehogyan sem jó.

Ha kettesben mennénk mindig invitál valakit, valakiket.

Tűzzel vassal irtja az intimitást. Nem tudok áttörni a pajzson. De már évek óta küzdünk ezzel.

Szép gondolat amiket írtál és régen én is azt hittem ez működhet. Egyszerűen valaki beletemetkezik a megszokásokba akkor nem tudod feltörni. Mert elkönyvelt egy kapcsolatot olyannak amilyen. Azt nem fogja soha bevallani hogy annak aktív részese hogy elhidegültünk. Biztos én is csináltam vagy mondtam olyat amit nem kellett volna de ha nem tudom kipréselni belőlle szóban hogy elmondja akkor én erre soha nem fogok rájönni és kireszelni.

Nem régen volt a szülinapja. Ajándék egy szép nagy csokor vörös rózsa, egy köszivel elrendezte, se puszi se vacorázni nem akart eljönni, bement a szobána olvasni, majd mesélte a napi eseményeket mint máskor. Ajándék 3 hete az asztalon ki se bontotta. Egy üveg parfüm, a kedvence. Csokit a gyerekek már megették. Tortát mondta hogy ne vegyek, ezért egy kis sütit vittem és abba gyertya. Nem fújta el. Sütit is megették a gyerekek. De ez nem nagy dolog évek óta ez van.

Ha minket látnál egy társaságban azt hinnéd minden szuper. Úgy dorombol mint egy kis cica. Karol, ölel, puszilgat. Otthon meg nem lehet hozzá érni. Ezért rángatom el állandóan társaságba hogy akkor meg lehet ölelni. Neki erre van igénye, külsöség legyen rendben amúgy meg idehaza meg ez. Társaságban a barátaink férfi tagja mind hasonlóról számolnak be. Kicsit más mindenhol, szex meg alig van. 40 körül minden pasi ebbe fut bele ha már elég régóta kapcsolatban él...

2022. júl. 2. 21:42
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom, lehet kicsit kevésbé kellene odaadónak lenned. Így túlzottan biztonságban érzi magát. Bármit megtehet, bárhogy viselkedhet veled szemben, te a kedvét keresed, tudja.

Sokan egyből elkezdenek "teperni" ha megérzik, nincsenek is már annyira nyeregben.

2022. júl. 2. 22:02
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

26: Lehet igazad van, de én nem tudok játszmázni. Nekem ez az életem, nekem ők az életem. Most itt vagyok megteszek értük mindent, nekem ez az egy életem van. Eltelt a világegyetemben 13. akárhány tized milliárd év kaptam 50-60-70-80-90-100 évet és ennyi. Ha még is borítja a bilit a párom akkor ennyi. Az én lelkiismeretem tiszta. Viszont az én bizalmamat egyszer lehet elveszteni. Soha nem fogom visszacsinálni. És más nő sem kell... Tudom túl egyszerű vagyok, de mondom én pasi vagyok ezeket a játszmákat én nem értem, nem érzem. Direkt kommunikációt értem, az indirektet nem. Nekem ő a nő.

Ha visszaél a helyzetével én ezzel nem tudok mit tenni. Magával is kitol.

Ha nem teszek semmit, már ő sem fog, csak még gyorsabban zuhanunk a semmibe.

Ez van, elhidegültünk. Keresem a kiutat, de nem tudok hogy megtalálom -e.

Nem a forró szerelmet keresem, hanem a szeretetet, némi intimitást.

Gyerekek születése után soha nem volt olyan a szex sem és a viszonyunk sem volt olyan mint előtte. Eleinte normális, de kiderült később is :)

2022. júl. 2. 23:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szeretem ezt az oldalt. Olyan jó ilyet olvasni, olyan jó kicsit belelátni a férfigondolkodásba, lélekbe. Csodálatos ilyen szeretetet, odaadást olvasni egy férfitől.

2022. júl. 2. 23:37
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
28: Szenté avatni nem kell, de köszönöm :) Szeretem őket és ennyi. A szex hiánya viszont felőröl...
2022. júl. 3. 18:22
 30/30 anonim ***** válasza:
Eszemben sincs szentté avatni. Tisztában vagyok vele, attól még simán lehetséges az is, hogy igenis sok van egy ilyen odaadó ember számláján. :) De legalábbis teljesen ok nélkül semmi nincs.
2022. júl. 3. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!