Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális dolog az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális dolog az első szexnél? (lány vagyok)

Figyelt kérdés

20 éves vagyok és most veszítettem el a szüzességem, nagyon nehezen akart bemenni, eléggé fàjt, feszített, de igazából semmi különösen jó érzést nem tapasztaltam a fájdalman, feszülésen kívül, sem egy kis bizsergest, sem orgazmus semmi…

Összesen kb 10-15 perc lehetett mire elélvezett a barátom. (neki is ez volt az első)

Ez normális dolog szerintetek?

Mit lehetne ez ellen tenni? 😕

2021. júl. 12. 18:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
10%
Tapasztaltabb partner jobb lett volna. Most így jártál. Majd idővel jobb lesz. Vagy nem, ha frigid vagy.
2021. júl. 12. 18:09
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Komolyan a hányinger kap el minden alkalommal, ahogy feljövök ide, es látom ezt a sok frusztrált senkiházit, mint az első válaszoló is. És minden kategóriában jelen vannak.
2021. júl. 12. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Normalis, gyakorolni, gyakorolni N
2021. júl. 12. 18:33
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

A saját és egymás testének felfedezése, és a kettőtök egymásra hangolódása ugyanúgy része a kapcsolatotoknak. Csak így tovább, fel a fejjel, lesz ez még sokkal jobb is :)

2021. júl. 12. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen normális. Majd jobb lrsz ha már nem fog fájni és összeszoktok, kitapasztaljátok mi tetszik a másiknak. Fontos hogy beszélj, ha valsmi nem jó vagy épp nagyon jó, akkor mindenképp jelezd a párodnak, abból tud tanulni:)

N

2021. júl. 12. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van , még lehet kell egy pár alkalom amire össze csiszolódtok.

De azért beszéljétek meg hogy kinek mi a jó és mi a nem jó .

Bizony ezt is tanulni kell mint mindent az életben, de ha jól megtanuljátok akkor nagyon sok szép percet, órát fog okozni.

2021. júl. 12. 19:16
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
10-15 percig bírta elsőre?Nekem kb másodpercben volt ennyi...
2021. júl. 12. 19:40
 8/17 A kérdező kommentje:
És a 15 percet még kevesellte is :D
2021. júl. 12. 19:41
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha mindketten elsők vagytok egymásnak, akkor szerintem nem is sikerült olyan rosszul. 😁

Én eddig három lánynak vettem el, mindegyik már rögtön élvezte az elsőt is.

2021. júl. 13. 01:05
 10/17 1Léna ***** válasza:
97%

Természetes is lehet elsőre, a gyakorlatlanság miatt.

De úgy írod elvesztetted a szüzességed.

Ha ez nem azzal a személlyel történik akivel lelkileg már egybeolvadtál, aki az igazi szerelmed, lelki társad, akivel valóban egybe szerettél volna olvadni, az is magyarázhatja. Ott nincs "szikra" ami lángra lobbant.

De légy óvatos, körültekintő! Nincs 100%-os védekezés. A szexualitásnak több nem várt következménye lehet.

2021. júl. 13. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!