Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog az , hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az , hogy a párkapcsolatból eltűnik a szex? Több éve élünk gyakorlatilag jóbarátként egy háztartásban.

Figyelt kérdés
Negyvenesek vagyunk. A párom (nő) nem akar szeretkezni még egy sima összebújást sem. A kapcsolat első éveiben sok és nagyon szeretkezésink voltak. Problémamentesen élünk ,egészségesek vagyunk, gyerek nincs. Kedveskedünk egymásnak ajándékokkal stb, párom mindíg mondja , hogy szeret én viszont küldözgetünk egymásnak messengeren szívecskéket is a hétköznapokban. Dicsérjük is egymást és vita sincs köztünk. Sosem csaltuk meg egymást. Vagy ez már az életkorral jár és el kell fogadni. Sokat hallani olvasni, hogy a negyvenes nőket a testiség már nem érdekli.

2022. jún. 24. 13:09
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

10: Részben igaz, de csak részben.

Tegyük fel hogy ez így van, nálam nem, de tegyük fel.

Gyerekkel mi lesz? Vagy Gyerekekkel?

Ők is komoly sérülésnek vannak kitéve ilyen esetben.

Könnyedén el lehet dobálni a rongyot hogy majd jön másik, de a gyereknek nem jön másik. Szeretem a feleségem, aggódom érte hiányzik, gyerekek nélkül meg is őrülnék ha nem tudnám mi van velük és 2 hetente hétvégéken kutya futtában fagyiznánk egyet és annyi. Nem lehet mindent csak úgy eldobálni.

2022. jún. 24. 15:25
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

11) Nem azt írtam, hogy dobd, nem is az az első megoldás. De tegyük fel, hogy menthetetlen a kapcsolat. Ebben az esetben te még a tagadás/alkudozás fázisban van. Ahogy telnek az évek és hűl ki a kapcsolat, úgy esnek az emberek depresszióba. Aztán előbb-utóbb ráeszmélnek, hogy vagy életük végéig hazugságban élnek, miközben egyre jobban megvetik magukat és párjukat, vagy elfogadják, hogy mindenki érdekében jobb a különválás. Te nem tartasz itt, és ezzel nincs is semmi gond. Gyerek és házasság nélkül is nehéz. Nekem az első komolyabb kapcsolatomat másfél évbe tellett elengednem, és megjártam ezeket a lépéseket én is.

Mindenképpen egy szakembert javaslok, akár neked egyedül, hogy rájöjj, mit akarsz valójában, akár párosan. Kis befektetés ahhoz képest, hogy évekről, évtizedekről döntesz.

2022. jún. 24. 15:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez van, csak én vagyok a nő. 17 éve vagyunk együtt, 40 körüliek vagyunk, a férjem sok éve teljesen elutasítja a szexet. Mondván, neki nincs rá igènye. Nekem viszont nagyon is van. :(

Én csak azt nem értem, hogy az elutasító fél miért várja el, hogy a párja is aszuexuális legyen. Főleg 40 évesen.

2022. jún. 24. 15:57
 14/30 anonim ***** válasza:
82%

12: Világos értelek, de mind mondottam szeretem a páromat. Elhagyni sem akarom se megcsalni, csak hát a szex az nincs. Párom hát érzésre szeret de nyilván nem tudom mennyire őszinte magával. Nem akarok más nőt, vagy öreg vagyok, de a franc se akar megint alkalmazkodni máshoz. Ha külön válunk nem lesz többet senkim. Össze költözzek mással az ki van zárva. Ha elhagyom semmivel se lesz jobb az élet csak rosszabb. Ja meg a "hús" piacon kérdés kinek kellenék. Feleségem gyorsan elkelne, bomba csaj csak szex hát legalábbis velem nincs, soha nem is volt egy lepedő virtuóz. 3 gyerek "csak" össze jött. Elköltöztünk Kanadába, és az itteni magyar bandában hát hogy mondjam, jött a felismerés hogy ez nem egyedi eset. Azt hittem segít hogy a nehézségeken együtt átmegyünk de nem. Nem rontott. Közelebb kerültünk. De szex az nincs. Ja meg külön alvás az van. 40+ osan már az embernek vannak rigolyái. Tartani is tudom, magam de az asszony barátnője ki tud billenteni nagyon is. Olyan vágy önti el az agyam. Összeköltözni vele? Soha. Kibírhatatlan nő. Harapófogóban vannak a "golyóim". Ha szakítunk nem sok minden fog változni. Akkor az lesz hogy szervezem minden nap mikor hogyan tudok találkozni a gyerekekkel, és ne adj isten az exem rám mosolyog majd. Nem akarok én már más nőt. Max a folyamatosan "szem" előtt lévő feleségem tűnik el és üres lakásban fogok egyedül élni. Családot szerettem volna világ életemben, de férfi vagyok. Időnként felhozom a témát, feleségem mikor milyen passzban van klimax ide vagy oda és mikor hogy kezeli. Mit akarok valójában? A Feleségemet és heti 1x szex. Napi 1 -et nem is merem mondani. Nagy lányom már pedzegeti hogy hát szerinte valami nem kerek. 13 éves és mindegyikükkel bizalmi viszonyban vagyok, szóval mer kérdezni és egyszer rákérdezett hogy ti mikor szexeltek apu? Külön alszotok mert horkolsz de szerinte nem szexelünk és az lehet hiányzik. Feleségemnek nem merte feltenni a kérdést :D

Kicsik még nem tartanak itt. Hja mind hárman lányok :) Kutyánk is lány, meg a Macska is. Szóval el vagyok nyomva. Lányaim nélkül nem vagyok ember.

Csak nem tudom mi a ki út. Azt meg nem akarom átélni hogy a barátnőt leteperem, és egy idő után kiderül akkor meg jönnek a lányaim hogy szemét vagy apu. Családomért élek, miattuk dolgoztunk. Sem feladni sem újra kezdeni nem akarom... Harapófogónak érzem. Barátnőt tartani meg hú hát nem mernék... Pillangókhoz járni... Hát... Minden itteni barátomnak ugyan ez vagy nagyon hasonló a gondja...

2022. jún. 24. 16:22
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

13: Na tessék... Nem mondom hogy örülök hogy másik oldalról is van, csak jó tudni hogy van nő akinek ez fontos 17 év után is...

Nekem is tökéletes a feleségem. Mindene tetszik. Már nem 20 éves nem atom feszes, de imádom vagy is imádnám így is. Nekem kell a testi kapcsolat, a kontaktus. Ja néha mutogatja milyen bikini -t meg fehérneműt vettek a heti shoppingoláson. Én meg nem értem ezt az egészet.

Én sem érzem magam vénnek. Sok mindenről lemondanék egy kis szexért. Csak nem látom hogy lenne kiút.

2022. jún. 24. 16:26
 16/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm eddig is mindenkinek az őszinte válaszokat! Döbbenetes ez a dolog. Nagyon kíváncsi voltam mert ismerősi körben is ezt a jelenséget tapasztaltam. Úgy magunkra is értve ,hogy a pár női tagja is kimondottan csinos és a férfi tag sem egy mackónadrágos öreg tata. Írtátok a külön hálószobában alvást. Természetesen ez nálunk is alap de ezzel még nem is lenne gond. A legszomorúbb , hogy nem is csak eltérő szexigényről van szó ,hogy az egyik heti ötször akar a másik meg egyszer hanem ,hogy a partner egyáltalán nem akar. MI például az évek során fokozatosan szoktunk le róla illetve pontosabban a párom szoktatott le. Döbbenetes, hogy ennyi nő van akinek van egy szerető férje/párja és nem kívánja a párját sőt következetesen kerüli nehogy véletlen szexre kerüljön sor. Mindezt pl. a mi esetünkben ,hogy egyetlen egy kellemetlen élmény nem társult a szeretkezéshez sőt. Mindketten elfogadtuk egymás igényeit. Ha tényleg fáradt volt egyikünk vagy feszült akkor nem volt szex. Nehéz az okokat feltárni de közrejátszhat a negyvenes években a női változókor hatására bekövetkező libidó csökkenés is. Ahogy olvasom sok válaszoló férfitársam sem így képzelte a jövőjét.

A 13. válaszoló hölgy még kellemetlenebb helyzetben van véleményem szerint nőként. Egyrészt inkább a hölgyek dobják be a törölközőt másrészt a férfi önbecsülésnek sem tesz jót és bele sem merek gondolni milyen lehet egy hölgynek a visszautasítás. Bár olvastam a férfiaknál általában komoly egészségügyi probléma áll a háttérben ha visszautasítja a párját.Én is azon gondolkodtam ,hogy talán prosti lenne a megoldás. Csak érthetetlen ha az ember egy viszonylag jó vitamentes párkapcsolatban él akkor egy nő simogatását , elismerését miért külső forrásból kell megszereznie.

2022. jún. 24. 18:29
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
"rájöttem a párom nélkül vagyok boldog" - akkor mire vársz??? Igen, lehet eltelt 4 év, de még ott van hátra legalább 40! Tedd már mérlegre a kettőt! Azt szeretnéd hogy ilyen életed legyen? Erre vágysz? Dönts!!!
2022. jún. 24. 22:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak üzenem, akik úgy gondolják, hogy "nem lehet elválni, hát a gyerekekkel mi lesz??".. hidd el, nem hülyék a gyerekeid. Ha boldogtalanok vagytok, akárhogy is próbáljátok rejtegetni a gyerekek elől, látni fogják. Csak a gyerekekért nem érdemes együtt maradni, mert pont ők sérülnek akkor legjobban. Én legalábbis ezt tapasztaltam 2 testvéremmel együtt, felüdülés volt, mikor végre külön költöztek a szüleim.

Ha boldogok vagytok amúgy együtt, minden tök jó, "csak" szex nincs, akkor én szerintem félrelépnék. Ha meg az van, mint a kérdezőnek, hogy már csak akkor vagy boldog, ha külön vagy tőle, akkor ideje elválni.

2022. júl. 1. 15:14
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem játszik közre mindenhol a külön alvás? Már hallásra is egyenes útnak tűnik az elhidegüléshez. Pluszban volt itt egy kérdés, amiben szintén szexmentes különalvós házasságról panaszkodott a férj. Aztán Első lépésként újra összebútoroztak a hálóban, majd lassan megjelent az intimitás, és a szex is.
2022. júl. 1. 15:59
 20/30 anonim ***** válasza:

Egyszer egy szexuálpszichológus azt mondta, hogy minden a szexről szól, a szex pedig minden másról. Egy kapcsolatban ha nincs minden rendben, akkor ez bizony az indikátora tud lenni.

Bár én még fiatal vagyok (25) de nem tudom elképzelni, hogy az évek múltával ne kívánjam a párom... Olyankor tud kicsit kiábrándító lenni, amikor minden előjáték nélkül vág bele valaki. De azt nem tudom elképzelni, hogy ha valaki kitartóan, csókokkal és simogatással megkörnyékezi a másikat, abból előbb-utóbb ne legyen valami... Ha jól tartod magad, nem nézel ki visszataszítóan, nem tudom elképzelni, hogy ha addig csókolgatod, simogatod a másikat, amíg rá nem hangolódik ő is, akkor kellő kitartással ne tudnád ágyba vinni...

Mondjuk vidd el valahová "randizni", amiről tudod, hogy szereti, lepd meg egy finom vacsorával, és utána próbáld meg hosszan kényeztetni. Akár indíthatod azzal is, hogy olvastál egy masszázs technikáról, és nem lenne-e kedve a másiknak kipróbálni, egy idő után pedig elkalandozik a kezed...

2022. júl. 2. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!