Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális dolog az , hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az , hogy a párkapcsolatból eltűnik a szex? Több éve élünk gyakorlatilag jóbarátként egy háztartásban.

Figyelt kérdés
Negyvenesek vagyunk. A párom (nő) nem akar szeretkezni még egy sima összebújást sem. A kapcsolat első éveiben sok és nagyon szeretkezésink voltak. Problémamentesen élünk ,egészségesek vagyunk, gyerek nincs. Kedveskedünk egymásnak ajándékokkal stb, párom mindíg mondja , hogy szeret én viszont küldözgetünk egymásnak messengeren szívecskéket is a hétköznapokban. Dicsérjük is egymást és vita sincs köztünk. Sosem csaltuk meg egymást. Vagy ez már az életkorral jár és el kell fogadni. Sokat hallani olvasni, hogy a negyvenes nőket a testiség már nem érdekli.

2022. jún. 24. 13:09
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem normális dolog. Vagy van valaki a képben, vagy lesz.
2022. jún. 24. 13:10
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy normális. Én 7 éve vagyok együtt a feleségemmel igaz, hogy nem túl gyakran de azért szoktunk szexelni.
2022. jún. 24. 13:13
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem az életkorral jár. Felszínesen lehet rendben vannak a dolgok, de valójában, a "mélyben" már nem! Ez a kapcsolat a megszokás szürke posványába süllyedt. Keressetek fel egy párterapot mert elég sok oka lehet, amit innen a távolból senki sem fog tudni megoldani.
2022. jún. 24. 13:15
 4/30 anonim ***** válasza:
6%
A párkapcsolatot eleve nem szabadna szexre építeni. Előbb össze kellett volna házasodni és aztán a szex. Akkor nem égne ki idő előtt, nem véletlenül vétek a házasság előtti szex.
2022. jún. 24. 13:29
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Idővel szeretetté szelídül a szerelem.

A feleségem sem kívánja már a dolgot, - meg nem erőszakolhatom.

De már egyre inkább van úgy, hogy nincs is mivel... :)

Békességben elvagyunk.

2022. jún. 24. 13:40
 6/30 A kérdező kommentje:
Megköszönöm a Te válaszodat is kedves 4 -es válaszoló. Sajnos a párom anno a Jehova tanúi nevű én véleményem szerint agymosó szektának a tagja volt. Sajnos ezt én utólag tudtam meg mert máskülönben biztos ,hogy szakítottam volna már az elején. Rávilágítottál arra ,hogy valószínűleg most jött felszínre a szex csak házasságban és csak gyermeknemzés céljából történő beteg elmélet benne. Valóban már nem építjük a szexre a kapcsolatunkat. Viszont a régi boldog kapcsolatból ahogy írták egy megszokásra és mert régen jó volt ezért nem hagyom most el örömökben szegény sivár kapcsolat lett. Tulajdonképpen most döbbenek rá, hogy igazán akkor vagyok boldog amikor a párom nélkül vagyok.
2022. jún. 24. 13:41
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Hm. Ma ez már nem az első kérdés, amiből kiviláglik, hogy milyen sokan járunk egy cipőben.

Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyakori.

2022. jún. 24. 13:51
 8/30 anonim ***** válasza:
86%

"Rávilágítottál arra ,hogy valószínűleg most jött felszínre a szex csak házasságban és csak gyermeknemzés céljából történő beteg elmélet benne."

Ez sokkal inkább a katolikus egyház dogmája, ami hivatalosan minden fogamzásgátlást tilt. A jehovások szerint bár a szex helye a házasságon belül van, de egyáltalán nem csak az utódnemzés a célja.

Abban viszont egyetértek, hogy a legtöbb egyház nagyon ért hozzá, hogyan kell a lelkiismeretesebb híveket telenyomni mindenféle gátlással, szorongással, dilemmával a szexet illetően.

2022. jún. 24. 14:02
 9/30 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos teljesen normális dolog. Nők nagyobbik része kihűl (ilyen szempontból) és nem hajlandó semmilyen formában a szex re. 10év+ után házasságok 80% ilyen 15év+ után már 95% Az az európai statisztika. Haveri körömben mindenkinek ugyan ez a gondja. Közben a nők adnak magukra néha bomba módjára öltöznek, te meg hozzá se érhetsz, meg se ölelheted, egy puszit se lehet az arcára nyomni, miközben a barátnőivel ez az első. Puszi puszi.

Nálunk is ugyan ez van. Más nőre nem nézhetek de rá sem, meg különben is 40 -es vagyok ne kívánjam a nőket és a szex -et. Ezt megkaptam.

Van baráti körben aki emiatt félére lépett, és a felesége elvált tőle. Ami így elmondva oké, de 5+ év szexmentesség után már a legyet is röptében, már mindegy kategória volt csak lyuk legyen. Kolléganője meg szingli csaj, ki volt éhezve. Gyorsan elgyengült hogy végre kell egy nőnek. Ez minden napos eset. Férfiak 90% ezért lép félre. Nincs otthon szex. Vagy korom sötétben hanyatt fekszik a nő és méri az időt. Ez sem túl kellemes. Egész nap hajt az ember a családjáért, hazamegy nyugit remélve a sárkány meg üvöltözik, csak amúgy meg bomba csaj. Már ordítás közben is csak azt nézi hogy letépné a ruháját, de most erőszakolja meg. Kolléga nő meg ráugrik, utasítsa vissza természetesen! Hógyne persze. Senki nem tudná így megtenni. Nekem is kezd néha sárkányosodni a feleségem. Barátnője egyszer megjegyezte hogy többet kéne szexelnetek akkor kiegyensúlyozottabb lennél. Barátnőnek az van hazudva hogy heti 2x. Valóságban kb 5-6 éve semmi. Külön szobában alszunk. Nem alhat nálunk senki mert kiderülne hogy külön alszunk.

Sokáig nem fogom tudni tartani magam. Hiába udvarolok már semmi nem számít, viccnek tekinti. Agy turkászhoz is elküldött. Velem van a hiba. Persze neki is azt hazudta hogy heti 2 van és mondta hogy hazudjam ezt én is. Ki borult hogy elmondtam hogy nem heti 2 nincs hanem semmi. Fogalmam sincs mire jó ez.

Barátnője meg panaszkodik hogy férje csak heti 1x, ezért elektromos kis barátja van és naponta használja. Többször kacérkodott velem a barátnője. Sokáig nem fogom bírni, előbb utóbb leteperem. Pedig a feleségem bomba nő, a barátnője még átlagos sincs. Ez van. Látja rajtam hogy ki vagyok, ő meg úgy tűnik szintén szex hiányos.

Előbb utóbb oltani fogjuk a vágyunkat. Próbáltam beszélni a feleségemmel, hajthatatlan. Néha megkapom hogy oldjam meg kézzel és kész. Évek után az már nem segít semmit. Néha rám morog, nem tudom mit tegyek. Amúgy meg féltékeny kicsit. Nyáron ha elfordul a fejem oda szól hogy láttam ám hogy szemed sarkából megnézted.

Az a rosszabb ha emiatt sárkány lesz a nő és nem hajlandó tudomást venni arról hogy a krónikus szex hiány az oka. Férjét hibáztatja. Anno ugye piszológushoz jártak a nők akiket mű hímtaggal "kezeltek". Majd kisimulva mentek haza. Egy hétig tündibündi volt.

Sokszor volt kérdés, de a prűd nők folyton jöttek lepontozni. Gondolták ezzel megoldják a gondot.

2022. jún. 24. 14:47
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

"Tulajdonképpen most döbbenek rá, hogy igazán akkor vagyok boldog amikor a párom nélkül vagyok."

Itt a lényeg. A szex hiánya soha nem a valódi probléma, hanem annak egy tünete. Ha te így érzel, akkor valószínűleg a párod is érzi már a gondokat. Csak ilyenkor egyik fél sem meri felhozni a témát, pedig érdemes.

Ha menthető a kapcsolat, akkor párterápia. Ha nem, akkor szakítás, vagy beletörődés.

2022. jún. 24. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!