Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehetne a megoldás? 21/F
Az a helyzet, hogy sajnos régebbi “traumák” miatt kialakult bennem az, hogy szexuálisan nagyon felizgat, ha megcsalnak engem és ezzel megaláznak, stb..
Viszont a való életben nem szeretném ezt megélni sosem, mert a lelkem meg nem erre vágyik, így csak fantáziálni szoktam erről mert nagyon izgat, viszont még ez sem túl jó a lelkemnek.
Ha lenne kapcsolatom, nem akarnám ezt a dolgot egyáltalán belevinni és elrontani, viszont az a baj, hogy tudom hogy vágynék rá fantázia szinten.
Szerintetek elmúlhat egy ilyen fétis ha megpróbálom az önértékelésem tudat alatt is helyretenni, vagy pedig ez a fétis mindig velem lesz, és inkább olyan barátnőt kellene keresnem, aki benne van ritkán abba hogy kb havonta max egyszer fantáziáljunk róla együtt, és szerepjátékozzunk ezzel kapcsolatban? (Tehát nem kellene megcsalnia a való életben, nekem a szerepjáték bőven elég lenne)
Vagy pedig harmadik opcióra gondoltam, hogy először keresek egy laza kapcsolatot ahol nincs érzelmi kötődés és ott tényleg átélem 100%ban ezt a megcsalás általi megaláztatást, és aztán pedig ha kiéltem elmúlna így lehetne utána normális kapcsolatom.
Szerintetek mi a megoldás?
#2 teljesen más oka van mint amit feltételezel, az emberi psziché ennél sokkal összetettebb.
A vágyak elmúlni NEM fognak. A mélyen kondicionálódott preferenciák, vágyak NEM módosíthatóak (egy melegből sem csinálsz heterót soha, ezer óra hipnoterápiával sem).
Egy szakember abban tud segíteni, hogy megszűnjenek a vágyaiddal kapcsolatos szorongásaid, feltárni az ambivalens érzés pontos okait. Így első olvasatra azt mondanám, hogy az ellentétes érzést az okozza, hogy az un. tudatos éned még harcol, blokkolni próbálja a vágyaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!