Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orgazmus probléma, ha tapaszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orgazmus probléma, ha tapasztaltál már ilyet, oszd meg a tapasztalataidat vagy a megoldást a problémára…?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Problémám van az orgazmussal. Van valaki akibe beleszerettem de sajnos az ágyban nem tudok teljesíteni és nem jutok el a csúcsra, pedig nagyon vonzódok hozzá szexuálisan is. Szerelmes vagyok nagyon is, és szeretnék megfelelni az ágyban, de azt érzem hogy a partnerem jóval tapasztaltabb nálam és valamiért nem tudok eljutni a csúcsra. Valószínüleg a megfelelési kényszeremmel lehet a probléma, de ami érdekes, hogy aki iránt nincsenek erősebb érzelmeim azzal ment az orgazmus.

Hogyan tudnék eljutni odáig, hogy elengedjem a megfelelési kényszeremet. Rányomja sajnos a pecsétet ez a szexuális probléma az együttlétre.

Nem szeretném, hogy ez miatt vége legyen bárminek is.

Ha valaki volt már hasonló helyzetben vagy tapasztalt már meg ilyet az kérem írja le a tapasztalatait.

Köszönöm

2022. jún. 21. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Tolj le 1-2 felest.
2022. jún. 21. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:

Felteszem no/lany vagy.

Szerintem beszeld meg vele foleg ha o mar talasztaltabb, akkor meg fogja erteni. Es onnantol neked is kevesebb teher lesz a valladon sztem.

2022. jún. 21. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismerős, nagyon is... Szóval :

Amikor összejöttem a párommal, akkor még szűz voltam, neki pedig volt pár kapcsolata. Kb fél év ment el úgy, hogy egyszerűen nem tudtam élvezni. Féltem, hogy rosszabb vagyok, hogy nem tetszik amit csinálok, hogy közben másragondol stbstbstb.

Első lépésben vele kell megbeszélned. El kell mondanod neki amit érzel és "ki kell vesézni" a témát.

Második lépésben pedig el kell hinned amiket mondd.

Nagyon jó taktika, ha elmondod egyébként, hogy mit szeretnél tőle. Nekem pl. kell közben egy kis megerősítés, hogy tetszik amit csinálok, és így rl is tudok jutni a csúcsra

Sok sikert ❤️

2022. jún. 22. 06:57
 4/9 A kérdező kommentje:

3#

Köszönöm a válaszod!

Már beszéltünk róla sokat, de sajnos a fejemben levő gátlások nem múltak el. És az miatt is zavarja, hogy akkor mással miért sikerült. Főleg, hogy szerelmes is vagyok de akibe meg nem voltam, azzal még is ment.

Azt gondolom, hogy az érzelmek nélküli együttlétben nem akartam megfelelni a másik félnek. De ez akkor is zavarja a mostani partneremet és teljesen megértem az ő részét, de így azt gondolja, hogy én fejben máshol vagyok vagy mással akarok lenni, pedig nem így van.

Nagyon nehéz ez az egész, egyébként voltam szex terapeutánál is de semmiben sem segített.

2022. jún. 22. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy szexuális gát az előző kapcsolatomban. Itt pont az ellentétje volt: tudtam a pasimról, hogy nem velem tervez hosszútávon (bár közel egy évig együtt voltunk), ezért nagyon ritkán sikerült csak vele elmennem. Sajnos itt nem sikerült megoldani a problémát, mert a párkapcsolatban ennél mélyebb gondok is voltak.

De nálatok szerintem bőven feloldható a gát, pont azért, mert bizalom van. Mivel ezek a gátlások részint a bizalom szintjén is alapulnak, ezért a partnerrel való nyílt kommunikáció nagyon fontos ebben. Én elsősorban ezen próbálnék dolgozni, illetve hogy más módszerekkel építsek ki mély, kölcsönös bizalmat.

A terapeuta jó ötlet volt, talán érdemes mást keresni.

2022. jún. 23. 11:53
 6/9 anonim ***** válasza:
És még annyi, hogy a másokhoz hasonlítgatás nem jó, ezt próbáljátok kerülni! A partnered is:)
2022. jún. 23. 11:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem a vőlegényemmel nem ment. Nagyon jó volt az ágyban, odaadó. Szerettem, mindenben de tényleg mindenben meg akartam neki felelni.

De ugyanekkor meg tök ismeretlen 1 éjszakás kalandokkal élveztem el rövid, semmirekellő maszatolások alkalmával....

Aztán bevettem a leszarom tablettát. És utána ment a vőlegényemmel is. Azóta a férjem és soha nem csaltam meg azóta sem.

2022. jún. 23. 15:12
 8/9 A kérdező kommentje:

7#

És hogy tudtad magadban átállítani a leszarom stílust?

Mert a partneremet is teljesen megértem és én sem érteném, hogy miért megy olyannal akibe nem is vagyok szerelmes vele meg akibe szerelmes vagyok nem.

Tudom, hogy fejben dől el de én nem tudtam még átállítani az agyam “leszarom” stílusra. :( neked ez egyik pillanatról a másikra ment?

2022. jún. 23. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen partnerem, túlságosan tisztelt ahhoz, hogy elengedje magát és leszarombogyót kapjon be. Mással simán el tudott menni, velem csak nehezen és ritkán. Egy szép napon nagyon berúgott, és egy erdőben nagyon állatiasan megbasztam a szabad ég alatt, anyaszült meztelenül. Utána simán ment neki, mert annak a kalandnak a mocskossága ugrott be neki...
2022. jún. 23. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!