Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudna erre valaki, valami megoldást?
Figyelt kérdés
Elég kellemetlen helyzetben érzem magam. Szeretem kiverni, napjában többször is, de az utóbbi időben valami nem stimmel. Az elmúlt egy hétben napi hétszer vertem ki. Mindig mondom magamnak, hogy elég, de aztán egy pillanatban elkezdenek bizseregni a heréim, sőt lüktetni és utána érzem, hogy ki kell lőnöm. Jólesik minden alkalom és mindig jön sperma is, de vajon miért nem tudom megállni? 21 éves vagyok amúgy.2022. jún. 18. 17:51
3/4 anonim válasza:
Kellene keresned valami elfoglaltságot. Nem normális, hogy naponta ennyiszer magadhoz nyúlsz! Nincs semmi dolgod?
4/4 anonim válasza:
Egyenes út a korai magömlés problémjához! Kösd le magad másképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!