Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem nyelem le, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyelem le, akkor tényleg semmi értelme az egésznek?

Figyelt kérdés
Szeretem orálisan kényeztetni a páromat, de valahogy nem hoz lázba a gondolat, hogy a számba is menjen el... De, mivel nagyon szeretem őt, és bármit megtennék, hogy örömet szerezzek neki, megpróbálnám. Persze ő nem várja el tőlem, teljesen megérti, meglepetésnek szánom. Egyszer próbáltam az exemmel, de nem volt jó nekem, sőt. De most úgy érzem még egyszer megérne egy próbát, hiszen ő is mindent megtesz nekem, és imádom őt, meg szeretném tenni. De, nem tudom, hogy képes lennék-e lenyelni. Azt még igen, hogy elmegy a számba és diszkréten ki köpöm egy szalvétára. De sok helyen olvastam, hogy ez teljesen elrontja a pasinál azt az extázist, ami végül is jogos, mert olyan mintha a barátnője undorodna tőle. Nem undorodom tőle, de egyszerűen nem biztos, hogy le tudnám nyelni. Szóval a férfiak véleménye érdekelne első sorban akinek a barátnője kiköpi, nektek úgy milyen? Tényleg illúzió romboló? A hölgyektől, meg, hogy meg lehet szokni, tényleg nem olyan vészes? Mi a taktika? Köszönöm előre a normális válaszokat!

2022. jún. 20. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
46%
Nincs sok értelme az biztos nekem a lenyelés a végén az egésznek a csúcsa.f
2022. jún. 25. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!