Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem nyelem le, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyelem le, akkor tényleg semmi értelme az egésznek?

Figyelt kérdés
Szeretem orálisan kényeztetni a páromat, de valahogy nem hoz lázba a gondolat, hogy a számba is menjen el... De, mivel nagyon szeretem őt, és bármit megtennék, hogy örömet szerezzek neki, megpróbálnám. Persze ő nem várja el tőlem, teljesen megérti, meglepetésnek szánom. Egyszer próbáltam az exemmel, de nem volt jó nekem, sőt. De most úgy érzem még egyszer megérne egy próbát, hiszen ő is mindent megtesz nekem, és imádom őt, meg szeretném tenni. De, nem tudom, hogy képes lennék-e lenyelni. Azt még igen, hogy elmegy a számba és diszkréten ki köpöm egy szalvétára. De sok helyen olvastam, hogy ez teljesen elrontja a pasinál azt az extázist, ami végül is jogos, mert olyan mintha a barátnője undorodna tőle. Nem undorodom tőle, de egyszerűen nem biztos, hogy le tudnám nyelni. Szóval a férfiak véleménye érdekelne első sorban akinek a barátnője kiköpi, nektek úgy milyen? Tényleg illúzió romboló? A hölgyektől, meg, hogy meg lehet szokni, tényleg nem olyan vészes? Mi a taktika? Köszönöm előre a normális válaszokat!

2022. jún. 20. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%

Próbáld meg úgy, hogy egy korty itallal nyeled le. Bor, pezsgő vagy amit szeretsz. Szerintem úgy még szexibb a dolog.

Mondjuk én ilyenkor smárolni is szeretek, engem nem zavar.

43 F

2022. jún. 20. 21:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik követelőzik az akkor figyeljen már oda a táplálkozásra, dohányzás, alkohol pedig kizárva!! Ugyanis sokan olyan förtelmet képesek kiadni magukból, hogy ember legyen a talpán aki hányinger nélkül beveszi. Igenis oda lehet akkor figyelni, hogy kellemesebb íze legyen, ha már ekkora prioritás a lenyelés.
2022. jún. 20. 21:52
 13/21 A kérdező kommentje:
7-es. Igen ebben igazad van, tényleg sokat számít az, hogy nem elvárásból teszed. Az exem is folyton követelőzőtt, persze és mivel csak azért tettem így kellemetlen tapasztalat volt. És most a jelenlegi párom aki sosem kérte ezt tőlem, vele meg akarom tenni én, én akarom.
2022. jún. 20. 22:41
 14/21 anonim ***** válasza:
47%

Nagyon visszataszító az a komment, hogy neked nem olyan nagy dolog lenyelni, míg a pasinak nagy dolog, ha nem nyeled le. Észnél vagy, ember? A CSAJNAK nyomod a szájába a visszataszító ondódat, aztán még neked áll feljebb, ha nincs gusztusa hozzá? Hányinger vagy.

Viszont Kérdező, nekem a jótanácsom az, hogy lenyelni egyszerűbb, mint kiköpni. Semmi bajom a párom nedveivel, nem keserű vagy ilyesmi, egyszerűen nem vagyok oda az ondóízért, így csak gyorsan lenyelem és nem is érzek belőle szinte semmit. Kiköpésnél meg végigmegy a nyelveden is.

Azt én sem szeretem, ha a garatom közelébe lő, hamar elkap a hányinger, így kézzel szoktam csinálni a végén és csak a felét veszem a számba, így nincs öklendezési reflex.

2022. jún. 20. 23:02
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
14. Egy olyan nőnek mint te, nem nyomok semmit, mert nem érdemli meg.
2022. jún. 21. 01:25
 16/21 anonim ***** válasza:
10%

Semmi gond nincs azzal, ha nem nyeled le.

Elélvezés után még egy percig tartsad a farkát a szádban, aztán menj ki a fürdőbe, köpd ki a mosdóba, és öblítsd ki a szádat.

Teljesen jó így.

2022. jún. 21. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
36%
Nyugodtan köpd ki. Akinek ez illúzió romboló annak úgy is kell. Viszont ne zsepire meg ilyenek. Nálunk például párom miközben elélvezek, a szájából vissza nyomja a farkamra vagy a hasamra. Ugyanolyan értékű mintha lenyelné. Abszolút nincs hiányérzetem
2022. jún. 21. 08:12
 18/21 anonim ***** válasza:
33%

aki azt mondja neked, hogy emiatt elmegy a pasinak a kedve az vagy bunkó, vagy tapasztalatlan. A szexben csakis olyan dolgot csinálj, amit te is élvezel, hiába kívánja azt a párod. Szóval csak azért, mert az internet erre buzdít, köztük sok kiéhezett kanos szűz srác, ne tedd meg.

Ha ki akarod próbálni vele, annak semmi akadálya, csináld kis lépésekben, arcra élvezés, lenyalsz a kezedről 2 cseppet, és így tovább. Ha úgy érzed, hogy le akarod nyelni, akkor lenyeled

2022. jún. 21. 10:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Na bocs 18, az arcra élvezés teljesen más kategória, meg a kézről lenyalás is.

A férfiak úgysem tudják általában, de az ondónak Nincs. Jó. Íze. Vannak nők akik nem így gondolják, nyilván mindig vannak kivételek, de lenyalogatni egy rossz ízű dolgot csak úgy, meg gyorsan lenyelni, ha már úgyis a szádban van, nagyon nem egy kategória.

2022. jún. 21. 10:38
 20/21 anonim ***** válasza:

19: fogalmam sincs, sosem ettem, sosem nyeltem, én csak azt mondom, hogy apró lépésekben kell csinálni, ha nem akarod elkapkodni, az, hogy mik az apró lépések, azokat mindenki eldönti saját maga, nem értem miért kell emiatt lehurrognom.

Ha rajtam múlna azt mondanám, hogy ne erőltesse, de ha akarja, akkor apró lépések

2022. jún. 21. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!