Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme így ennek az egésznek? Felhúz és nem történik semmi?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel mostanában találkozgatok, beszélgetünk. elég intim dolgokat is kitárgyalunk. Múltkor is taliztunk elkezdte a nyakam csókolgatni, simogatni, elmondta mit csinálna most velem, levetkőztetett felül, kicsit csókolgatott majd ennyi. Ezt már vagy 5x eljátszotta, de értdlmes választ hogy miért nem lépünk tovább nem ad.2019. febr. 17. 09:15
1/32 anonim válasza:
Szárd le
Dobj neki kosarat.
Egy hülye gyerekes kisfiú
3/32 anonim válasza:
Hat en azt mondom igy semmi ertelme. Ha mar felizgat legalabb folytatna.
4/32 anonim válasza:
Szerintem is dobd. Ugyis csak megall ennyinel azt kesz. Nem torodik vele, hogy neked ez nem jo.
5/32 anonim válasza:
Rántsd le le a nadrágját, simogasd meg esetleg. Lehet nem adsz egyértelmű testi jelet és ezért megáll.
6/32 anonim válasza:
Tapogasd meg a nadrágját hogy áll e neki.
Ha nem, akkor megvan a válasz hogy miért nem akar tovább menni..
7/32 A kérdező kommentje:
De szoktam simogatni, még a saját ujjamon is megmutattam hogy játszanék a f..... Az én jeleimet ha nem lehet felismerni ahhoz már vaknak kell lenni.
2019. febr. 17. 09:35
8/32 A kérdező kommentje:
Áll neki, és pont ezért dühít a dolog.
2019. febr. 17. 09:36
9/32 anonim válasza:
Lehet, hogy nős, vagy van párja és nem meri megcsalni.
De Te mondtad neki, hogy lehetne több? Mert végül is szóból ért az ember.
10/32 anonim válasza:
Miért nem kérted már meg, hogy nyaljon ki? Lehetsz határozott. Van olyan típus aki irányításra vágyik, mert mamlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!