Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem nyelem le, akkor tényleg semmi értelme az egésznek?
Nem volt illúzióromboló, mikor kiköpte, csak mikor azt mondta, hogy nem nyeli le, azt hittem, arra érti, hogy nem is élvezhetek a szájába. Mert ezt az "aranyközepet" nem sejtettem. Nem a lenyelés hiánya zavart volna, hanem hogy nem élvezhetek a szájába, csak az nálam összefüggött. Mondjuk le nem nyelte, de spirállal védekezve engedte, hogy beleélvezzek, miközben akkor találkoztunk először és utoljára, és rögtön engedte... ő tudja.
Mostani párom meg nemcsak hogy lenyeli, de még élvezés után is ott marad és kissé szívogatja, mert tudja, hogy jön még ill. kényezteti a makkot, amíg merev. Na, ez a nem mindegy.
f31
Tényleg borzasztö, ha kiköpi valaki.
Ne köpd ki, nyeld le szépen. Neked nem akkora dolog negatívnak, neki sokkal több pozitívumnak.
6, Nekem évekre szóló trauma volt egy hasonló mondat.. belenyomta a fejemet, majd elkezdett követelőzni, hogy nyeltem le, milyen gáz, ha nem teszem meg, stb…:( borzasztó volt!
A mostani párom alig bírt rehabilitálni belőle, nagyon türelmes volt, gyengéd és csodák csodája, az övét már szívesen lenyelem…
7.
6. Vagyok megint.
Ez nem akkor jó ha rá kényszerítjük, hanem ha önként csinálja a nő.
Nekem volt szűz csajom, aki engem szopott le először életében. És nem is jutott eszébe kiköpni, csak hogy ilyen vagy olyan íze van és szeretné ha édesebbé tenném.
Volt köpködős, az borzalmas élmény lett úgy a végére. De ezt nektek kell bevállalni, nyilván nem erőszakkal rátok nyomni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!