Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem nyelem le, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem nyelem le, akkor tényleg semmi értelme az egésznek?

Figyelt kérdés
Szeretem orálisan kényeztetni a páromat, de valahogy nem hoz lázba a gondolat, hogy a számba is menjen el... De, mivel nagyon szeretem őt, és bármit megtennék, hogy örömet szerezzek neki, megpróbálnám. Persze ő nem várja el tőlem, teljesen megérti, meglepetésnek szánom. Egyszer próbáltam az exemmel, de nem volt jó nekem, sőt. De most úgy érzem még egyszer megérne egy próbát, hiszen ő is mindent megtesz nekem, és imádom őt, meg szeretném tenni. De, nem tudom, hogy képes lennék-e lenyelni. Azt még igen, hogy elmegy a számba és diszkréten ki köpöm egy szalvétára. De sok helyen olvastam, hogy ez teljesen elrontja a pasinál azt az extázist, ami végül is jogos, mert olyan mintha a barátnője undorodna tőle. Nem undorodom tőle, de egyszerűen nem biztos, hogy le tudnám nyelni. Szóval a férfiak véleménye érdekelne első sorban akinek a barátnője kiköpi, nektek úgy milyen? Tényleg illúzió romboló? A hölgyektől, meg, hogy meg lehet szokni, tényleg nem olyan vészes? Mi a taktika? Köszönöm előre a normális válaszokat!

2022. jún. 20. 21:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
17%
Olyan midnegy, ne egy rakás perverz szexőrülttől kérdezd ezt.
2022. jún. 20. 21:04
 2/21 anonim ***** válasza:
42%

Nem volt illúzióromboló, mikor kiköpte, csak mikor azt mondta, hogy nem nyeli le, azt hittem, arra érti, hogy nem is élvezhetek a szájába. Mert ezt az "aranyközepet" nem sejtettem. Nem a lenyelés hiánya zavart volna, hanem hogy nem élvezhetek a szájába, csak az nálam összefüggött. Mondjuk le nem nyelte, de spirállal védekezve engedte, hogy beleélvezzek, miközben akkor találkoztunk először és utoljára, és rögtön engedte... ő tudja.

Mostani párom meg nemcsak hogy lenyeli, de még élvezés után is ott marad és kissé szívogatja, mert tudja, hogy jön még ill. kényezteti a makkot, amíg merev. Na, ez a nem mindegy.

f31

2022. jún. 20. 21:04
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Ha egy ilyen elrontja az "extázis" na jóó. Mint egy hisztis ovodás.
2022. jún. 20. 21:06
 4/21 anonim ***** válasza:
9%
Ugyan ez van nálam is, a párom rohadtul jól szopik, mélytorkozik stb, ritkán engedi a szájába, de rohadt illúzió romboló ha kiköpi, inkább ne is erőltetné, csak nem akarom megbántani ezért nem szólok.
2022. jún. 20. 21:06
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem sokkal szebb ha Hölgy szépen kiköpi, vagy lassan kiengedi a szájacskájából, mert ez nagyon szexi, és az hogy lenyeli abból úgysem látok semmit...akkor már inkább a puncikába élvezek :)
2022. jún. 20. 21:13
 6/21 anonim ***** válasza:
14%

Tényleg borzasztö, ha kiköpi valaki.

Ne köpd ki, nyeld le szépen. Neked nem akkora dolog negatívnak, neki sokkal több pozitívumnak.

2022. jún. 20. 21:19
 7/21 anonim ***** válasza:
88%

6, Nekem évekre szóló trauma volt egy hasonló mondat.. belenyomta a fejemet, majd elkezdett követelőzni, hogy nyeltem le, milyen gáz, ha nem teszem meg, stb…:( borzasztó volt!

A mostani párom alig bírt rehabilitálni belőle, nagyon türelmes volt, gyengéd és csodák csodája, az övét már szívesen lenyelem…

2022. jún. 20. 21:25
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Miért ne lenne értelme?
2022. jún. 20. 21:32
 9/21 anonim ***** válasza:
19%

7.

6. Vagyok megint.

Ez nem akkor jó ha rá kényszerítjük, hanem ha önként csinálja a nő.

Nekem volt szűz csajom, aki engem szopott le először életében. És nem is jutott eszébe kiköpni, csak hogy ilyen vagy olyan íze van és szeretné ha édesebbé tenném.

Volt köpködős, az borzalmas élmény lett úgy a végére. De ezt nektek kell bevállalni, nyilván nem erőszakkal rátok nyomni a dolgot.

2022. jún. 20. 21:36
 10/21 anonim ***** válasza:
91%
A párom klímaxol, és most látom hogy nem szívesen cumizik. Nem erőltetem. Pár napja viszont kézzel úgy kicsavarta, hogy majdnem olyan jó volt mintha a szájában mentem volna el.
2022. jún. 20. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!