Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy lány hasa aljan vékony, világos kis szőrcsík fut a köldöke lyukáig?
Figyelt kérdés
2022. jún. 20. 18:39
6/15 anonim válasza:
Csak akkor ha a farkáig lehuzodik
8/15 anonim válasza:
Most nem azért, de tényleg ennyire nem vagyunk tisztában vele, hogy a nők is ugyanolyan szőrösek, mint a férfiak? Én nő vagyok, de szőrös a fenekem és azon a vonalon is erősebb szőrszálak vannak, amit említettél. Ezen felül szőrös a karom, az arcom basszus, mindenütt! Van, ahol gyantázom, van ahol nem, de nehogy már ne legyen normális. Nem én kértem, nem én akartam. Más nőkön is láttam már, hogy szőrös az alhasa jobban, sőt, akár erősebb szőrcsík is van, mint a férfiaknál. Az, hogy manapság nem elfogadott semmilyen szőr, szar ügy, DE attól még normális, hogy így van, csak elvárják, hogy leszedd. Legalábbis van, aki elvárja, más meg nem csinál ügyet belőle. Kérdés, hogy te milyen pasival akarsz járni, vagy hogy téged zavar-e.
9/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt, kifejezetten tetszik.
10/15 anonim válasza:
Remélem máshol is van szőrike! Nagyon izgatna. A végén ahasa aljára élveznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!