Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Tetszenek nektek a világos barna fenékig érő hajú lányok?
Figyelt kérdés
22 L vagyok és nekem ilyen hajam van. Dús és egészseges szerencsére.
Nektek tetszenek az ilyen lányok? Van akinek zsánere az ilyen?
Illetve nem tudom szerintetek mennyire nőies ez a haj hossz, mert a korosztályomban a legtöbb lánynak rövid, vagy már levágatta, de én szeretem és ragaszkodom ehhez a hosszhoz.
2020. jún. 20. 23:49
1/26 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik a hosszú haj, akár még fenék alá érő is tetszene
de nem csak ez számít :)
27F
2/26 anonim válasza:
le ne vágd, megtiltom:) szerintem egy csajnak legyen hosszú haja az a nőies. kiábrándító, mikor ugyan olyan rövid a haja mint nekem
3/26 anonim válasza:
Tiltakozom a levágás ellen. :)
Szép hajad lehet
4/26 anonim válasza:
Eléggé sarkos a kérdés.
Azért mert 1 csajnak ilyen a haja, attól még közel sem biztos, hogy tetszik maga az ember.
Amúgy igen nőies ebben a korban, mert szerintem ez korfüggő.
Neked biztos jól áll, de egy öreglányon számomra taszító.
Tehát te hagyd meg ilyennek ha így tetszik neked!
F
5/26 anonim válasza:
A szép hosszú, egészséges haj nőies, de... azért a többi "részlet" is számít, az összkép a fontos, nem az hogy milyen hosszú a haja valakinek.
6/26 anonim válasza:
Jujjj. Akkor én itt elásom magam és farkat növesztek, ahogy a kommenteket elnézem, mert nekem rövid a hajam. Mindjuk én nőnek érzem magam.... Ha meg majd 50 felett leszek, azért is hosszú lesz 😀
7/26 anonim válasza:
Az a gond, hogy ez a hajhosszúság már nem tetszik. Szerintem túlzás. Ugyan úgy, mint a 90E implantátumos cici. Mellesleg nem is praktikus. Megfigyeléseim szerint azok a lányok igyekeznek egy-egy -mások számára akár nehezen elérhető dologban- jeleskedni, akiknek a többi dolguk nem túl vonzó. Például dagadtak.
8/26 anonim válasza:
Szerintem szép a hosszú haj, de nem kötelező. A pozitívuma, hogy jobban megragadja a tekintetet. A rövid haj pedig nem teszi a lányokat fiússá, de a viselkedésük azzá teheti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!